ŠOK: Tridsať rokov klamstiev. Gottov textár vyšiel s pravdou von!
14 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Preslávil sa ako dvorný textár Karla Gotta, no zároveň je tiež synom legendárneho konštruktéra pôsobiaceho vo vedení automobilového giganta BMW Hansa Friendricha Albrechta. Aj preto Filip Albrecht musel dlho tajiť to, aký naozaj je! Informoval expres.cz.


Filip Albrecht je považovaný za talent od prírody. Vďaka tomu už roky spolupracuje so spevákom Karlom Gottom. Dlho ale skrýval svoje tajomstvo.

"Už ako teenager som o tom tajne sníval že raz svetu budem môcť ukázať, aký naozaj som. Tajne. Ehm ... no, a trvalo to skoro tri desiatky rokov, a veľké až neopísateľné trápenie sám so sebou ako som tú silu našiel. Ale na tom teraz už nezáleží. To hlavné je totiž túto silu a odvahu raz v živote cez všetky prekážky nájsť, "zveril sa na facebooku textár, ktorý priznal svoju homosexualitu a ktorý sa zúčastnil tohto ročníka Prague Pride.

To, čo teraz prežíva, je podľa neho nový, iný život. "Autentický. Sú dnes chlapci a dievčatá, ktorí svoj Coming Out naozaj majú ako teenageri.

Karel Gott sa rozplakal pred kamerami: Potrebujem svoju drogu, bez nej nemôžem fungovať!
Karel Gott dostal darček k nedávnym osemdesiatinám aj od nemeckej televízie MDR! Tá s ním totiž natočila nákladný dokument o jeho živote. Slávik sa v ňom pri putovaní po dôležitých miestach svojho života rozplakal a priznal, že bez spievania nemôže... Čítať ďalej
09 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Dnešná mladá generácia má podľa spolupracovníka Karla Gotta jednu výhodu. "Svet sa našťastie veľmi zmenil, napriek tomu je to iný prípad. Ešte dnes sa niekedy stane (hoci to nie je bežné), že mladí LGBT sú v situácii, kedy ich vlastní rodičia ich vyhodia z domu, či psychicky im veľmi ubližujú (to isté spolužiaci, ich "kamaráti" a okolie ) "hovorí Filip Albrecht.

Mnohí homosexuáli svoju orientáciu taja aj pred svojimi najbližšími. "To, že niekto je" schopný "desiatky rokov sám seba akoby zaprieť, nie je lož cielená alebo úmyselná. Je to lož z núdze, daná strachom a paranojou, je to schizofrénia (viem, o čom hovorím!), Ktorá definitívne skončí až v okamihu, keď človek s týmto diabolským kruhom raz a navždy prestane a vyjde s pravdou von. O tom je tá sila a následne tá hrdosť, "vysvetľuje.

Akciu Prague Pride preto podľa svojich slov vníma ako veľmi nutnú a krásnu vec. "Nejde o nejakú exhibíciu, nejaké predvádzanie. Ide o to, iným LGBT tú SILU dať tiež ... vrátane posolstvo, že nikdy nie sú sami ... A ešte taká moja súkromná malá rada, keby Vám niekto, z rodiny, z detí, z priateľov, z kolegov sa zveril, že je gay, lesba, objímte ho, zoberte ho do svojej náruče! "odkazuje autor mnohých známych hitov.

Dara Rolins dostala odkaz, ktorý jej má otvoriť oči: Nájdi si chlapa! Ako na tom so vzťahmi je?
Dara Rolins často krát zverejňuje na sociálnych sieťach pomerne provokatívne fotky, fanúšikovia prišli so svojráznym vysvetlením, prečo to robí. Údajne je to kvôli tomu, že si od rozchodu s Rytmusom nikoho nenašla. Ako na tom so vzťahmi vlastne... Čítať ďalej
13 | 08 | 2019 | Ján Prokop