Pri zrážke kamióna s nákladiakom v Oškerde utrpela zranenia jedna osoba
14 | 08 | 2019 I TASR

Dopravná nehoda nákladného motorového vozidla a kamiónu s návesom, ku ktorej došlo v utorok (13. 8.) popoludní na štátnej ceste I/11 v katastri kysuckej obce Oškerda, si vyžiadala jednu zranenú osobu. TASR o tom v stredu informoval Marek Panák z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline.


Hasiči po príchode na miesto nehody zistili, že zranená osoba je zakliesnená v kabíne jedného z havarovaných vozidiel. Za pomoci hydraulického vyslobodzovacieho náradia zranenú osobu z vozidla vyslobodili a asistovali pracovníkom záchrannej zdravotnej služby pri poskytovaní zdravotníckej pomoci.

„Hasiči zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru a zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny. Po zdokumentovaní nehody políciou pomohli pracovníkom odťahovej služby pri premiestnení havarovaných vozidiel a vozovku očistili,“ priblížil Panák.

Pri udalosti zasahovali príslušníci z hasičských staníc v Kysuckom Novom Meste a Žiline s troma kusmi techniky.

Škody na detskej železnici sú asi 200.000 eur
Predbežná škoda po nehode, pri ktorej cisterna poškodila historický vozeň košickej detskej historickej železnice, je 200.000 eur. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) Košice na sociálnej sieti. V súčasnosti je cesta z... Čítať ďalej
14 | 08 | 2019 | TASR