ŠOK POKRAČUJE: "Felix Slováček bojuje s demenciou", vracia úder Dáda Patrasová manželovi
13 | 08 | 2019 I Aneta Leitmanová

Českú uhorkovú sezónu rozvíril manželský spor Felixa Slováčka (76) a Dagmar Patrasovej (63) Dve ikony československej kultúry minulého storočia idú po sebe ak v slávnom filme Vojna Roseových, ktorý natočil s Michaelom Douglasom Danny DeVito. 


Manželská vojna Felixa Slováčka (76) a Dagmar Patrasovej (63) má nový rozmer. Muzikant prehovoril o tom, že chce ženu čiastočne zbaviť svojprávnosti. "Inak by to mohlo skončiť podobne ako u Ivety Bartošovej," bojí sa Slováček.
Hlavný denník o tom priniesol informáciu včera:

ŠOK: Slováček chce Patrasovu zbaviť svojprávnosti! "Pokiaľ nič neurobím, dopadne ako Bartošová"
Felix Slováček si servítku, čo sa týka existujúcej manželky Dady Patrasovej, neberie už dlho. Žije si separátny život po boku maliarky Lucií Gelemovej a zdalo by sa, že je mu všetko jedno. Teraz ale vydal ďalšie ostré vyhlásenie, v ktorom... Čítať ďalej
12 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Podľa jeho vlastných slov už situáciu konzultoval s ich dcérou Aničkou (23). "Chcem to riešiť s doktorom, ktorý rovnaký problém riešil a vyriešil s Hankou Krampolová," zveril sa Felix časopisu Rytmus života.

"Dáda s tým v žiadnom prípade nebude súhlasiť, ale to našťastie ani nemusí," dodal Felix trochu výhražne.
Dáda vracia úder

Dáda ale vytiahla zo skrine šťavnatého kostlivca. "Pred tromi rokmi mu na magnetickej rezonancii diagnostikovali začínajúcu demenciu. Ak je teda niekto nesvojprávny, je to on, "povedala denníku Aha! Patrasová.
Pre nečakané manželovo vyjadrenie má vlastné vysvetlenie.

Podľa nej vyvolaná kauza len zastiera jeho skutočné úmysly. "Keď som podala žiadosť o rozvod, prehovoril ma, aby som ju stiahla. Chcela som ju podať znova, ale on sa ma chce zbaviť bez rozvodu. Nechce sa rozvádzať, chce celý majetok pre seba. Máme spoločný majetok manželov, "prezradila herečka a speváčka.

A pripomína, že po revolúcii Feix nemal žiadne kšefty, kapela Ladislava Štaidla (74) sa rozpadla a nikto nevedel, čo bude.

Chodil kanálami a ja som ho živila, peniaze si však ukladal on a ja z nich asi už nič neuvidím, povedala.
Dáda nahnevane

" Bola som hlúpa, že som mu verila a všetku správu majetku nechávala na ňom. Nedáva mi žiadne peniaze. Je to veľký manipulátor so schopnosťou presvedčiť ľudí. Mal by sa hanbiť za to, čo urobil! "odkázala Patrasová svojmu ešte stále manželovi s tým, že sa najskôr bude musieť poradiť s právnikmi.
Chváli sa cudzím perím?

Felix sa vo svojom vyjadrení pre Rytmus života dopustil istej nepresnosti. "Hovorí, že pre mňa vymyslel pesničku "Chytila jsem na pasece žížalu.". Hudbu ale napísal Vladimír Popelka a slová Ondřej Suchý. Dlho vyhrávala hitparády pre pesničku, "uviedla to na pravú mieru Dáda.