Počas víkendu sa stali v Trnavskom kraji štyri havárie motocyklistov
13 | 08 | 2019 I TASR

Štyri nehody s účasťou motorkárov riešila polícia počas uplynulého víkendu v Trnavskom kraji. Dvaja ľudia pri nich utrpeli ťažké a dvaja ľahšie zranenia. 


Pri prvej nehode v sobotu (10. 8.) došlo k zrážke 28-ročného muža na Suzuki 600 s oprotiidúcim osobným autom VW Passat v katastri obce Radošovce v okrese Skalica.

"Ku kolízii došlo pravdepodobne pri riskantnom predchádzaní, motocyklista utrpel ťažké zranenia a vrtuľníkom bol prevezený do nemocnice, kde mu amputovali nohu od členka," informovala v utorok krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Na diaľnici D2 za Lozornom obmedzia premávku, budú vyťahovať havarovaný kamión
Na diaľnici D2 za Lozornom v smere do Bratislavy sa chystajú odstraňovať následky rannej nehody kamióna, ktorý skončil v priekope. Vodiči musia rátať s obmedzeným prejazdom. Čítať ďalej
13 | 08 | 2019 | TASR


V obci Jahodná v okrese Dunajská Streda nedala v nedeľu (11. 8.) 19-ročná vodička osobného auta BMW z vedľajšej cesty prednosť po hlavnej ceste jazdiacemu motocyklu. Po zrážke motocyklisti z Česka spadli na zem, pričom 46-ročná spolujazdkyňa utrpela ťažké zranenia.

V ten istý deň vodič motocyklu Honda pri prejazde horským priechodom Havran v smere od Piešťan na Topoľčany pravdepodobne v dôsledku vysokej rýchlosti vyšiel mimo cestu, kde spadol. "Utrpel ľahké zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice," uviedla Kredatusová.

Rovnako v nedeľu mal v obci Šajdíkové Humence v okrese Senica 18-ročný vodič skútra na ceste k rybníku kolíziu s chodcom, v dôsledku čoho spadol na zem. Utrpel len ľahšie zranenia.