GAŠPAR OSTRO REAGUJE: Pellegrini by mal radšej uvažovať o vstupe do Progresívneho Slovenska
13 | 08 | 2019 I Peter Bachan

Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar dnes zverejnil na Facebooku status, kde nepriamo vyzval premiéra Petra Pellegriniho, aby vstúpil do Progresívneho Slovenska.


Ku Gašparovi čítajte viac:

GAŠPAR ÚTOČÍ: Niektorých novinárov a opozičných politikov prirovnal k eštebákom. Je to ale v poriadku?
Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar na Facebooku nemiestne prirovnáva praktiky niekdajšej Štátnej Bezpečnosti k novinárom niektorých slovenských redakcii a niektorým opozičným politikom. Čítať ďalej
10 | 08 | 2019 | Peter Bachan


"Vstup do politiky nevylučujem, no nie je mojou prioritou. Nerokoval som o ňom so žiadnou stranou, ani konkrétnym politikom. Žiadna strana mi kampaň neplatí, nakoľko v žiadnej kampani nie som," napísal na Facebooku Gašpar.

Podľa neho sa viaceré slovenské redakcie "dlhšiu dobu snažia verejnosti podsúvať tému konfliktu medzi premiérom Petrom Pellegrinim a jeho predsedom Róbertom Ficom, aby tak zahmlili fakt, že súčasná opozícia v ktorej začína byť viac premiérov ako členov, nebude schopná nikdy vládnuť". To, že jeho kandidatúru samotný Fico nikdy nevylúčil, však nespomenul.

Pellegrini nechce Gašpara na kandidátke Smeru do parlamentných volieb
Premiér a podpredseda Smeru-SD Peter Pellegrini hovorí, že v strane diskutujú o jeho mieste a postavení, hľadajú sa prieniky. Tvrdí, že s Tomášom Druckerom o spolupráci nehovoril. Zároveň si nemyslí, že by bývalý policajný prezident Tibor Gašpar... Čítať ďalej
13 | 08 | 2019 | TASR


"To, že sa liberálny bulvár a opoziční politici pasujú do pozície sudcov, a bez dôkazov obviňujú každého kto má iný názor, ma už bohužiaľ neprekvapuje. Je mi však veľmi ľúto, keď sa na ich úroveň zníži predseda vlády," pokračuje Gašpar.

Gašpar tvrdí, že sa Pellegrini "počas celého tohto obdobia nikdy nevyjadroval kriticky" k jeho práci či osobe. "Tiež sa o mne vyjadril, že by bol rád keby boli takí schopní a odborní ľudia aj v iných rezortoch," doplnil policajný exprezident.

Podľa neho Pellegrini podlieha "tlaku médií, aby chránil samého seba pred mediálnym lynčom".

"Nemyslím si, že tieto jeho „liberálne chvíľky“ oslovujú voličov Smeru-SD, a podľa jeho posledných krokov by mal skôr uvažovať o vstupe do Progresívneho Slovenska. Určite majú veľa spoločného," napísal Gašpar na konci statusu.

CHYSTÁ SA DO POLITIKY? Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar si platí reklamu na Facebooku
Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar, ktorý minulý rok odstúpil zo svojej funkcie, už dlhšie vyvíja aktivity na svojom Facebooku, ktoré viac než pripomínajú klasickú predvolebnú kampaň. Čítať ďalej
29 | 07 | 2019 | Peter Bachan


%5B0%5D=68.ARD3eZ20GXeL8owvv6DANgoiSTJ0EGa-OwASQEZQzOsHLNhTPvewYf3nHh4NZuqxaXN2P-LAJEB9wGh2g1bHwpvtc8QfixPxsNghFKtgJ4pRbT3h2WSB1VW2vhMfUTF_wM8LOP7KjvyAXk19jm1MWALx-z9DGN0jWduGi1vuUVApA5vwwG4jdc0FPOC-nmm80krChO431_-f_WFeLkq9nDjPX_qQMEJMjjndI0xgIgqiDzTy-l8XVVi5feN0KFl-s4OSuHXaJqQFcCwMgwToib-j_Hzqq2gG_RUANYfpk-rmURPPqxnuW3tIBGNWJ_3nc3QHZ5hWvpR_bGn8OEqdvN0A&__tn__=-R