ŠOK: Slováček chce Patrasovu zbaviť svojprávnosti! "Pokiaľ nič neurobím, dopadne ako Bartošová"
12 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Felix Slováček si servítku, čo sa týka existujúcej manželky Dady Patrasovej, neberie už dlho. Žije si separátny život po boku maliarky Lucií Gelemovej a zdalo by sa, že je mu všetko jedno. Teraz ale vydal ďalšie ostré vyhlásenie, v ktorom prezradil, ako chce bojovať s Dádiným údajným alkoholizmom - chce ju zbaviť svojprávnosti!


Slováček to prezradil časopisu Rytmus života s tým, že Patrasovú sa už dlho snaží presvedčiť, aby si problém priznala a šla sa liečiť, ale ona trpí nedostatkom sebareflexie, ako väčšina podobne chorých. "Bohužiaľ to nepôjde, kým ona sama nebude chcieť," zúfa Felix, ktorý vidí ako jediné možné riešenie čiastočné zbavenie svojprávnosti.

"Hrozne rád by som to urobil. Dokonca už som sa radil s jedným advokátom, ako to všetko urobiť, ale nie je to jednoduché. Na druhú stranu, keď neurobím nič, môže celá situácia skončiť podobne, ako pri Ivete Bartošovej," krčí Slováček bezmocne ramenami.

Vraj za ním stojí aj ich deti, Felix junior a Anička Slováčkova. "S Aničkou sme to spolu už preberali," hovorí Slováček. Ten už našiel aj odborníka, ktorý má Dádu vyliečiť. "Chcem to riešiť s doktorom, ktorý rovnaký problém riešil s Hankou Krampolovou. Je mi jasné, že Dáda s tým v žiadnom prípade súhlasiť nebude, ale to našťastie ani nemusí. Vidím to ako jej jedinú záchranu. Tento týždeň mám zraz so sudcom," dodal Slováček. Informoval server TopStar Noviny.

Dáda Patrasová sa chváli "fotkami" z Talianska: Po odhalení sa ľudia nechápavo chytajú za hlavu!
Dagmar "Dáda" Patrasová budí v poslednej dobe pozornosť nielen v Čechách, ale aj za ich hranicami. Tamojšie médiá naposledy ostali v šoku z jej posledných fotiek. Čítať ďalej
03 | 08 | 2019 | Ján Prokop