Michael Jackson: Chyžná kráľa popu prezradila, čo sa dialo na ranči Neverland!
07 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Zdá sa že Michael Jackson nemá pokoj ani 10 rokov po smrti a dopriať mu ho nechce ani bývalá manželka Lisa Marie Presley, ktorá pripravuje knihu o ich spolužitiu. O vzťahu týchto dvoch hviezd čosi prezradila aj chyžná kráľa popu, a je to pomerne pikantné čítanie. Veď posúďte sami... Informoval server Metro.co.uk


Pozostalí Michaela Jacksona sa desia dňa, kedy vyjde kniha Lisy Marie Presley, ktorá len krátko bola manželkou "kráľa popu". Pred pár dňami vyšlo najavo, že šokujúci príbeh predala vydavateľstvu, ale už teraz sa dá zistiť, čo môže byť obsahom. Pre britský denník The Sun prehovorila o vzťahu niekdajších manželov chyžná Adrian McManusová.

Luxusná dovolenka Williama a Kate: Súkromný ostrov v Karibiku za takmer 60 tisíc eur
Radi by ste trávili dovolenku na rovnakom krásnom mieste ako členovia kráľovskej rodiny? Kráľovský pár William a Kate spolu s deťmi si voľné dni užili vo veľkom štýle. Na výpravu na ostrov v Karibiku minuli v prepočte takmer 60 tisíc... Čítať ďalej
04 | 08 | 2019 | Ján Prokop


"Keď spolu randili, vošla som do jeho izby, ktorá zaváňala ženským parfumom. To nebolo normálne, "spomína chyžná s tým, že pod posteľou niekedy našla podprsenku. "Myslím, že sa ma snažil presvedčiť, že medzi nimi niečo bolo. Napriek tomu som bola vždy na pochybách, "zverila sa denníku.

McManusová si nespomína, že by Lisa Marie čo i len jediný raz prespala v Jacksonovej spálni, nieto aby ich spolu videla v posteli. Presley vraj prebývala v inej izbe, kam za ňou spevák nikdy nechodil.

"Bežne chodili po dome ruka v ruke a rozprávali sa. To robili pred zamestnancami. Raz ich nafotili pri romantických scénach, ale všetko mi to prišlo nahrané, "opísala chyžná a pokračovala:" Nikdy som ich nevidela sa pobozkať. Iskrenie medzi milencami tam jednoducho nebolo. "

Na záver si Adrian nechala šokujúce svedectvo o deťoch na ranči Neverland. "Keď odišla, Michael sa nikdy o nej a o ich spoločnom strávenom čase nikdy nerozprával. Spomínam si, že keď odišla, po pár hodinách prišli deti, ktorým venoval všetku pozornosť, "dodala McManusová.

Futbalista Pavel Nedvěd šokuje: Namiesto výročia svadby randí s mladou blondínkou!
V júni mali sláviť strieborné výročie svadby, teda štvrť storočia spoločného života. Namiesto toho sa cesty legendárneho futbalistu Pavla Nedvěda a jeho manželky Ivany rozišli. Pavel si to však namieril priamo do náručia mladej, dvadsaťtriročnej... Čítať ďalej
06 | 08 | 2019 | František Németh