Pravda o návšteve Gottovej dcéry Dominiky: Karel jej dal tisíc eur na ubytovanie a letenky

Počas uplynulej návštevy Česka sa snažila vytvoriť dojem, ako si všetko hradí sama s manželom. No opak je pravdou. Karel Gott platil svojej najstaršej dcére Dominike Gottovej letenky, hotel a dokonca jej na účet poslal 1000 eur.


Podľa zistení denníka Aha! dostala Dominika peniaze od otca na začiatku júla, kedy mala priletieť na rodinnú oslavu na Gottových 80. narodenín. V prepočte jej previedol na fínsky účet približne tisíc eur s tým, že si majú s muzikantom Timom Tolkkim kúpiť letenky do Prahy.

Následne prišla časovo neobmedzená ponuka, aby s manželom nocovali počas pobytu v hlavnom meste u otca na Bertramke. To ale odmietli, a zarezervovali si hotel v centre Prahy. Keď odlietali po troch nociach z Česka späť do Helsíniek, Dominika si povzdychla: "Najradšej by som tu ešte chvíľu zostala, ale bohužiaľ to nejde, hotely sú drahé!" Lenže za ubytovanie pritom nemuseli dať ani korunu ...

Rapper A$AP Rocky je už späť v Spojených štátoch
Americký rapper A$AP Rocky je už späť v Spojených štátoch. Švédsky súd ho v piatok prepustil z väzby spolu s dvoma jeho spoločníkmi, ale len do 14. augusta, keď vynesie nad nimi rozsudok za účasť v pouličnej bitke. Informovala o tom v sobotu... Čítať ďalej
03 | 08 | 2019 | TASR


"Dominika sama chcela prísť iba na tri dni, aj napriek tomu, že jej manželia Gottovi navrhli, aby u nich v dome zostala s manželom, ako dlho bude chcieť. To ale Dominika odmietla s tým, že by to mala ďaleko do centra, za zábavou, " povedala pre Aha! hovorkyňa Gottových Aneta Stolzová.

Za tri nocľahy v hoteli na Vyšehrade utratili Dominika a Timo v prepočte cca 300 eur. Raňajky v cene neboli! "Tá stála o 20 eur navyše, tak sme si ju nekupovali," zverila Aha! ešte v Prahe. Letenky vyšli manželov na nejakých 500 eur.

Podľa svojich pôvodných slov zo začiatku júla mala Dominika do Česka doraziť najprv s manželom a potom ešte bez neho. "Zatiaľ neviem, kedy zase priletím," povedala.

Dominika ešte po prílete do Česka mala starý tlačidlový telefón, ktorý si zaobstarala kvôli finančnej kríze. "Nemala som na ňom e-mail, facebook, proste nič. Mohla som volať a ťažko písať SMS, " zverila sa. Domov ale smerovala s novým telefónom. "Manželia Gottovi jej venovali ako darček nový iPhone,"   prezradila hovorkyňa rodiny Aneta Stolzová.

Najstaršia Gottova dcéra, Dominika, bola v Prahe na návšteve za svojou mamou
Najstaršia dcéra Karla Gotta, Dominika, zavítala do Prahy na návštevu za svojou mamičkou Antoniou Zacpalovou, ktorú nevidela takmer dva roky. Čítať ďalej
31 | 07 | 2019 | Ján Prokop