Najstaršia Gottova dcéra, Dominika, bola v Prahe na návšteve za svojou mamou
31 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Najstaršia dcéra Karla Gotta, Dominika, zavítala do Prahy na návštevu za svojou mamičkou Antoniou Zacpalovou, ktorú nevidela takmer dva roky.


Len čo sa ubytovali aj spolu s manželom na hoteli, vyrazili na sobotňajšiu večeru s mamou. Niet divu že Dominika bola hladná po českej kuchyni kedže niekoľko rokov žije vo Fínsku. Na večeru do reštaurácie u Vodárne s ňou po boku vyrazil aj Blesk.

Karel Gott: Zápal pľúc už pomaly ustupuje ale z najhoršieho ešte nieje vonku
Karel Gott v minulom týždni vážne ochorel a celé Česko sa opäť obávalo o jeho zdravie a prialo mu skoré uzdravenie. Blízki legendárneho speváka prezradili, či sa jeho stav po niekoľkých dňoch pokoja mení k lepšiemu. Čítať ďalej
30 | 07 | 2019 | Ján Prokop


"Jééé, mami, tu to poznáme, však?" Komentovala Slavíkova dcéra. Reštaurácia im nebola cudzia, s matkou Antóniou tam žili niekoľko rokov len o pár metrov ďalej v mezonetovom byte, ktorý im kedysi Karel kúpil. Obe dámy boli ešte šťastnejšie vtedy keď zazreli na stenách reštaurácie Karlove fotografie.

"Karel je môj dobrý známy. Bol tu niekoľkokrát, " vysvetlil Dominike majiteľ reštaurácie Josef Kočovský, Personal sa o váženú návštevu staral ako sa len dalo. "Dala by som si takú českú ochutnávku, od všetkého kúsok," poprosila ho dcéra Karla Gotta a za pár minút mala pred sebou na stole sviečkovú, moravského vrabca i králika.

Po skvelej hostine odviezli mamičku Antóniu domov a Dominika vyrazila do víru veľkomesta, kde zakotvila v KU Bare v centre Prahy. "Musím už do postele, nech som zajtra v pohode," zábavu ukončila rozumne o druhej po polnoci. Nasledujúci deň sa po dlhej dobe videla s otcom Karlom, a následne sa v utorok vracala späť domov do Fínska.

Karel Gott dostal správu od Českého prezidenta Miloša Zemana. Čo ho dojalo k slzám?
Spevák Karel Gott, ktorý nedávno oslávil 80. narodeniny, je plný prekvapení. Sám priznal, že mu kvapla nejaká tá slza, keď dostal darček od prezidenta Miloša Zemana! Čítať ďalej
22 | 07 | 2019 | Ján Prokop