KRIMI: Obvinila 24-ročného Mateja zo Spiša z drogovej trestnej činnosti
23 | 07 | 2019 I TASR

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade obvinil z drogovej trestnej činnosti 24-ročného Mateja pôvodom zo Spišskej Novej Vsi. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že za zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.


 „Matej si zadovažoval a následne u seba v Poprade prechovával dve prázdne zatavené striekačky, plastové vajíčko a obal s rastlinnou sušinou nezisteného zloženia a tiež plastový obal s obsahom viac ako desiatich gramov kryštalickej látky metamfetamín,“ uviedla Ligdayová. Dodala, že zaistené veci zaslali na kriminalisticko-expertízne skúmanie. Zo zaisteného množstva by bolo možné podľa polície pripraviť viac ako 50 bežných jednorazových dávok drogy.

„Matej bol umiestnený do cely policajného zaistenia a po vykonaní potrebných procesných úkonov vyšetrovateľ podá návrh na jeho vzatie do väzby,“ uzavrela hovorkyňa.

KRIMI: Polícia obvinila 43-ročného muža z Partizánskeho z drogovej trestnej činnosti
Kriminalisti z Partizánskeho zadržali muža, ktorý u seba prechovával fentanylové náplasti. Štyridsaťtriročný muž z Partizánskeho teraz čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo... Čítať ďalej
12 | 07 | 2019 | TASR