KRIMI: Návšteva sa skončila brutálnym útokom. Štefan zasiahol sekerou 38-ročného Rastislava
22 | 07 | 2019 I REDAKČNÝ VÝBER

Päťdesiatosemročný Štefan zaútočil na svojho kamaráta, ktorý prišiel na návštevu. Rastislavovi (38) spôsobil zranenia na hlave aj chrbte. Záchranári ho previezli po útoku do nemocnice. Štefan skončil v policajnej cele. Informuje portál NOVINY.SK.


Útok sa odohral v dome 58-ročného Štefana, ten žije v Dolnom Badíne sám. Kamarát, s ktorým sa neskôr pri poháriku alkoholu pohádali, k nemu pôvodne prišiel na návštevu. Priateľské posedenie zmenila hádka, ktorá nečakane vyvrcholila útokom. Muž so sekerou viackrát zasiahol 38-ročného Rastislava. Prečo sa medzi mužmi hádka strhla ešte známe nie je. Do Dolného Badína ale po útoku smerovali záchranári aj hasiči.

Horskí záchranári pomáhali v Tatrách dvom turistom a rodine s deťmi
Horskí záchranári pomáhali v nedeľu v Západných Tatrách zranenému 27-ročnému holandskému turistovi. Vo Vysokých Tatrách potreboval pomoc vyčerpaný 69-ročný slovenský turista a slovenská rodina, ktorá uviazla v búrke na Popradskom plese s deťmi.... Čítať ďalej
22 | 07 | 2019 | TASR


"Môžem potvrdiť, že sme v sobotu poslali záchranárov k zranenému mužovi, ten mal utrpieť sečnú ranu sekerou na hlave, záchranári ho na mieste ošetrili," informovala hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 38-ročného muža sme síce krátko po útoku videli na dvore, no jeho zranenia boli vážnejšie ako si uvedomoval. Hoci spočiatku odmietol prevoz do nemocnice, napokon ho museli hospitalizovať.

ŠIALENE: Žralok sa vymrštil nad hladinu a uchmatol rodine z vlasca ulovenú rybu
Rodina na rybačke v zálive mysu Cape Cod pri americkom štáte Massachusetts zažila v sobotu blízke a osobné stretnutie so žralokom modrým, ktorý vyskočil z vody a uchmatol im z vlasca rybu práve ulovenú udicou. Čítať ďalej
22 | 07 | 2019 | TASR


"Poškodený muž bol so zraneniami prevezený do zvolenskej nemocnice," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Mária Faltániová.  Päťdesiatosemročný Štefan, ktorý sa hádku s kamarátom rozhodol riešiť so sekerou, skončil s putami na rukách. Odviezli ho na policajné oddelenie. "Podozrivý muž je zadržaný a vyšetrovateľ vykonáva procesné úkony, prípad je v štádiu vyšetrovania. Vyšetrovateľ vo Zvolene začal v tomto prípade trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví a nebezpečné vyhrážanie," pokračovala  Mária Faltániová.