Novinárka nešetrila urážkami Karla Gotta, zastali sa ho českí politici
17 | 07 | 2019 I František Németh

Kvôli Karlovi Gottovi sa rozpútala poriadna slovná bitka. Novinárka sa totiž do speváka poriadne pustila, čo prekvapivo nahnevalo politikov!


Server Forum 24 v komentári uviedol, že oslavy 80. narodenín Karla Gotta ukázali, že je "to láska ku všetkému starému, najlepšie zašpinenému normalizáciou, čo pripomína odkvitnutú mladosť a dobu, ktorá bola pre mnoho ľudí jednoduchšia, zrozumiteľnejšia, a tak nejako bližšia."

Komentátorka to prirovnáva ku "trápnym retro akciám", ktoré sa objavujú napríklad v Lidli, alebo na obrazovkách Českej televízie, ktorá údajne preteká s normalizačnými filmami a seriálmi.

"Už snáď ani nejde o Antichartu či prispôsobenie sa každej dobe. To skutočne smutné na tom je, že 30 rokov po nežnej revolúcii stále obdivujeme ikonu komunistického vysielania, vypočítavca a majstra prevzatých piesní," tvrdí komentátorka ďalej.

Pamätáte si? Spevácke trio Karla Gotta. Gerlová vysvetľuje prečo sa rozpadlo
Jitka Zelenková, Jarmila Gerlova a Vlasta Kahovcová spolu dlhé štyri roky vystupovali a fungovali ako trio sprevádzajúce Karla Gotta. Lenže najavo vyšlo to, že ich vzťahy neboli až tak ružové ako sa zdá, ale naopak medzi nimi prevládala veľká... Čítať ďalej
16 | 07 | 2019 | Ján Prokop


Tým, ale poriadne pobúrila predsedu KSČM Vojtěcha Filipa. Ten sa do novinárky pustil a tvrdí, že jej subjektívny pohľad na svet svedčí o nulovej tolerancii k názorom druhých.

"Tento jej výbuch kazateľstva spôsobili 80. narodeniny Karla Gotta. Poviete si, čo je na tom zlé? Ona dáma všetkých, ktorí jeho melódie počúvajú, hodila do akéhosi normalizačného vreca, spolu so starými seriálmi, ktoré sa jej pre zmenu nepáčia na obrazovke Českej televízie. Vraj žijeme v myšlienkach zaujatí socializmom, "píše ďalej politik.

"Že by táto novodobá cenzuristka chcela, ako Koniáš spáliť na hranici miesto kníh české filmy, seriály, ako je napríklad Nemocnica na okraji mesta alebo tiež dosky a CD Karla Gotta? A čo tí" neuvedomelí "ľudia, ktorí nezodpovedajú jej predstavám? Čo urobí s nimi? Každý má svoj vlastný pohľad na svet aj vlastný názor, vnucovať ho za každú cenu druhým a pohŕdať nimi je veľmi hlúpe," uzavrel Filip.

Karel Gott ukázal, že je napriek jeho veku stále vo forme! Prezradil tiež, komu vďačí za jeho šťastie
Dnes, 14. júla má Karel Gott jubilejné 80. narodeniny, a tak je samozrejmosťou na programe dňa otázka, ako ich oslavuje. Čo prezradil jeho fanúšikom? Čítať ďalej
14 | 07 | 2019 | Ján Prokop