Bentley otvára svoj najväčší showroom na Ukrajine, jednej z najchudobnejších krajín v Európe
15 | 07 | 2019 I Marek Molnár

Britský výrobca luxusných áut Bentley oznámil otvorenie obchodného zastúpenia v hlavnom meste Ukrajiny v Kyjeve, čo je dôležitým krokom k posilneniu jeho prítomnosti v strednej a východnej Európe.


Výstavný priestor má rozlohu 1760 m² a nachádza sa v blízkosti letiska v Kyjeve. Bude zahŕňať kompletný modelový rad Bentley, ktorý sa skladá z Bentayga, Flying Spur, Mulsanne a úplne novej série Continental GT.

Otvorenie bude dňa 10. júla, v ten istý deň, kedy Bentley Motors oslavuje svoje sté výročie. Ako súčasť tohto exkluzívneho úvodného podujatia, Bentley predstavil nový Mulsanne WO Edition od Mullinera. Tento exkluzívne vytvorený automobil, vzdáva hold zakladajúcemu otcovi značky Bentley a je obmedzený len na 100 kusov.

ESET podal ďalšiu žalobu, tentokrát na Harabina. Ten si z toho ťažkú hlavu nerobí
Spoločnosť ESET sa rozhodla podať ďalšiu žalobu v súvislosti s ich údajným angažovaním sa v politike. Čítať ďalej
14 | 07 | 2019 | Marek Molnár


Robert Engstler, regionálny riaditeľ pre Európu, prehlásil: „Sme veľmi hrdí na to, že máme partnerov, ako Winner Group a tešíme sa na úspech na trhu s luxusnými autami na Ukrajine s vynikajúcou modelovou radou a vysoko angažovanými ľuďmi.“.

Zatiaľ, čo britský výrobca si vybral Ukrajinu za svojho „najväčšieho obchodného partnera v Európe“, Svetová banka ohodnotila krajinu ako jednu z najchudobnejších v Európe a strednej Ázii.

Ukrajinské tempo rastu hospodárstva sa konečne oživilo od krízy v rokoch 2014 až 2015, avšak miera rastu údajne zostáva stále nízka, pričom mzdy nedosahujú štandardy príjmov susedných štátov, uviedla ECB. Údajne by Ukrajine trvalo viac ako 50 rokov, aby dosiahla úroveň príjmov dnešného Poľska.

KATASTROFA: Dvaja mŕtvi a desiatky zranených, nešťastie v Indickom zábavnom parku (VIDEO)
Zatiaľ minimálne dvaja ľudia prišli o život v tragickej nehode v zábavnom parku v indickom Ahmedabáde, kolotoč bol kompletne naplnený návštevníkmi. Čítať ďalej
15 | 07 | 2019 | Marek Molnár