Všetkých nás nezastavia! Viac než 400 tisíc američanov má v pláne navštíviť Oblasť 51
13 | 07 | 2019 I Marek Molnár

Už viac než 400.000 "lovcov mimozemšťanov" potvrdilo svoju účasť na invázií tajnej vojenskej lokality v Nevade. Dúfajú, že bezpečnosť Oblasti 51 ​​premôžu vďaka svojmu masívnemu počtu, aspoň to tvrdí to ich stránka na Facebooku.


"Všetci sa stretneme pri vchode Oblasti 51 a spolu tam vstúpime, tých najrýchlejších nemajú šancu streliť. Poďme si pre mimozemšťanov," uvádza sa v popise udalosti.

Zakladateľ udalosti ďalej napísal odkaz pre americkú vládu, "toto je vtip, nie som zodpovedný zato ak tam ľudia naozaj prídu".

Twitter je naozaj plný príspevkov súvisiacich s touto udalosťou. Mnohí vymýšľajú čo urobia so svojím novým mimozemšťanom a ako ho prispôsobia k svojím záľubám.



Iní zase žartovali čo vláda urobí s občanmi ,aby na všetko zabudli.



CIA oficiálne uznala existenciu Oblasti 51 už v roku 2013 a jej primárny účel zostáva klasifikovaný, aj keď je to miesto na ktorom sa testujú jadrové zbrane. Táto tajná základňa s rozlohou 5 000 štvorcových míľ dlho fascinuje mimozemských nadšencov, ktorí veria, že na tomto mieste sa nachádza mimozemská kozmická loď. Či naozaj americkí občania vtrhnú do Oblasti 51, zistíme až dvadsiateho septembra.

Twitter vypadol práve počas summitu sociálnych médií s Trumpom
Obľúbená platforma sociálnych médií amerického prezidenta Donalda Trumpa zaznamenala výpadok, práve vo chvíli keď prezident organizoval stretnutie Bieleho domu o deplatformingu a iných formách online cenzúry. Čítať ďalej
12 | 07 | 2019 | Imrich Kovačič