Polícia obvinila siedmich ľudí pre výtržnosti na Ventúrskej ulici v Bratislave
12 | 07 | 2019 I Roman Suchý

Polícia obvinila pre výtržnosti na Ventúrskej ulici v Bratislave siedmich ľudí, z toho štyroch občanov Holandska a troch občanov Poľska. Informuje o tom bratislavská polícia na sociálnej sieti.





Obvinení boli eskortovaní do cely policajného zaistenia. Vec sa realizuje v takzvanom super rýchlom konaní. Policajti v rámci objasňovania tohto skutku žiadajú o pomoc všetkých tých, ktorí si udalosť natáčali mobilom, aby záznam poskytli na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Bratislave I na Sasinkovej ulici. V rámci trestného konania sa v súčasnosti zisťuje aj počet poškodených a rozsah spôsobenej škody.





Po stredajšej (10. 7.) bitke na Ventúrskej ulici polícia zadržala a zaistila 107 osôb. Z toho 51 Bulharov, 41 Poliakov a 15 Holanďanov. Zranilo sa podľa nej 17 osôb z táborov fanúšikov. Bulharskí fanúšikovia na Slovensko prišli na štvrtkový futbalový zápas svojho tímu v Ružomberku. Poľskí a holandskí fanúšikovia zas chceli podľa polície narušiť stredajší zápas Slovana proti tímu z Čiernej Hory.