Blízky priateľ Michaela Schumachera prehovoril o jeho zdravotnom stave!
12 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Bývalý šéf tímu Ferrari a jeden z blízkych priateľov legendárneho jazdca Jean Todt prehovoril o súkromí Michaela Schumachera.


Jean Todt, jeden z jeho najbližších priateľov, patrí k malej skupinke ľudí, ktorí ho mali možnosť vidieť po jeho tragickej lyžiarskej nehode v roku 2013. Todt vyjadril smútok nad tým, že jeho priateľstvo s Michaleom už nikdy nemôže byť také ako predtým.

Zmienil sa aj o Schumacherovom zdraví. Jeho rodina vraj robí všetko čo môže, aby mu pomohla. "Môžem len povedať, že sa jeho rodina o neho dobre stará a on pokračuje v boji," cituje ho britský denník Express.

Scéna ako z akčného filmu! Člen Amerického komanda skočil na idúcu ponorku, ktorá v sebe viezla kokaín (VIDEO)
Tento hrdinský skutok pobrežnej hliadky, pripomínajúci akčný film, sa stal v Tichom oceáne. Išlo o ponorku pašerákov, ktorá prenášala drogy v hodnote niekoľkých miliónov dolárov. Čítať ďalej
12 | 07 | 2019 | Marek Molnár


"Naše priateľstvo samozrejme nemôže byť rovnaké ako kedysi, už len preto, že komunikácia s ním nie je rovnaká, ako predtým," vysvetľuje Todt.

Schumacher utrpel vážne zranenie hlavy počas tragickej lyžiarskej udalosti vo francúzskych Alpách 29. decembra 2013, v kóme bol šesť mesiacov. Neskôr bol prevezený na ďalšie rehabilitácie do Lausanne, odkiaľ bol presťahovaný domov do Švajčiarska.

Schumacherov bývalý kolega Luca Badoer už dávnejšie povedal, že len zopár ľudí dostane šancu stretnúť sa s bývalou hviezdou F1. "Navštíviť Schumachera má povolené len niekoľko ľudí. Jeho žena Corinna rozhoduje, kto ho môže vidieť," povedal.

Železnice chcú modernizovať trať pri Prievidzi, pravdaže cez eurofondy. Stihnú to ale do roku 2023?
Železnice chcú začať pracovať na zmodernizovaní trate Prievidza-Jelšovce. Jazda vlakom do Nitry alebo Bratislavy by teda mohla byť kratšia až o 15 minút. Otázne je, či by mohlo vzniknúť priame vlakové spojenie medzi Prievidzou a... Čítať ďalej
12 | 07 | 2019 | František Németh