POŽIAR V RUSKEJ ELEKTRÁRNI: Hlásia zatiaľ 11 zranených, horieť má plynovod (VIDEO)
11 | 07 | 2019 I TASR

Najmenej 11 ľudí utrpelo zranenia pri mohutnom požiari, ktorý vypukol vo štvrtok v areáli tepelnej elektrárne v Moskovskej oblasti. Informovala o tom tlačová agentúra TASS.


Zranené osoby majú popáleniny spôsobené požiarom, ktorý podľa predbežných údajov zavinila explózia. Utrpeli popáleniny prvého a druhého stupňa a sú už v starostlivosti lekárov.

SALVINI A RUSI: Bral od nich peniaze pre stranu cez jedného z jeho dôverníkov?
Taliansky minister vnútra a líder pravicovo-populistickej strany Liga Severu (LN) Matteo Salvini chce zažalovať americký internetový portál BuzzFeed, ktorý tvrdí, že vlastní zvukové nahrávky z tajného stretnutia dôverníkov tohto politika a ruského... Čítať ďalej
11 | 07 | 2019 | TASR


Podľa agentúry TASS odvolávajúcej sa na zdroj zo záchranných zložiek horí plynovod a prijali sa opatrenia s cieľom ho uzavrieť. Uzatvorená bude aj celá elektráreň.

Na záberoch na sociálnych médiách vidieť vysoké plamene šľahajúce zo zariadenia v okrese Mytišči neďaleko Moskvy. Jeden z očitých svedkov uviedol, že plamene dosahovali výšku 50 metrov. Moskovské úrady nasadili na likvidáciu požiaru na základe žiadosti ministerstva pre mimoriadne situácie 50 kusov špeciálnej techniky.