Meghan sa na Wimbledone správala ako "hollywoodska hviezda". Kráľovná Alžbeta to ale nenechala len tak!
11 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Posledné dni ukázali, že vojvodkyňa Meghan Markle to s fanúšikmi nevie. Namiesto toho, aby sa správala ako členka kráľovskej rodiny, ktorá žije z ich daní, si nasadila masku hollywoodskej hviezdy. To ale kráľovná Alžbeta II. nenechala len tak.


Ako už bolo spomenuté, britská vojvodkyňa Meghan Markle sa postarala o ďalší škandál. Nariadila svojej ochranke na podujatí Wimbledon, aby fanúšikom zabránila vo fotení nielen jej, ale aj prítomných tenisových hviezd.

V skutočnosti si za to ale mohla sama. Ak chcela súkromie, mala ostať v kráľovskej lóži. Tam ju ale nepustili preto, že bola nevhodne oblečená.

FICO STRAŠÍ POVOLEBNÝM PATOM: Opäť kritizoval celú opozíciu, najmä Kisku
Predseda strany Smer-SD a expremiér Robert Fico si myslí, že Slovensko bude po parlamentných voľbách v roku 2020 v patovej situácii. Nevylučuje ani opakované hlasovanie. Hovoril o tom na tlačovej konferencii v Kostolných Kračanoch. Čítať ďalej
11 | 07 | 2019 | TASR


Správanie celého tímu Meghan, ktorý plnil príkazy vojvodkyne, pobúrilo rad Britov. Pritom sa na inom mieste v Británii odohrala podobná scéna. Tentokrát sa priaznivci kráľovskej rodiny obklopili samotnou kráľovnou Alžbetou.

A tá sa zachovala priamo ukážkovo. Napriek tomu, že sa vydala sadiť stromčeky a v rukách mala rýľ, tak nielen znášala prosby verejnosti o fotku, ale s každým si dokonca prehovorila a vypočula ho!

v Národnom ústave poľnohospodárskej botaniky ponúkli ľudia Kráľovnej pomoc, ona ju však zdvorilo odmietla s tým, že to zvládne sama. Tým ukázala, ako sa má chovať skutočná členka kráľovskej rodiny.

Jim Beam, ktorý v štáte Kentucky unikol po výbuchu skladu do rieky, usmrtil už tisíce rýb
Bourbon, ktorý pred týždňom počas požiaru skladu pálenice Jim Beam v americkom štáte Kentucky unikol do rieky, usmrtil tisíce rýb. Tvrdia to podľa agentúry UPI miestne úrady. Požiar zničil deväť miliónov litrov americkej whiskey. Väčšina síce... Čítať ďalej
11 | 07 | 2019 | František Németh