KRIMI: V Skalici zadržala muža, ktorý mal pri sebe pervitín a marihuanu
11 | 07 | 2019 I TASR

Policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru Skalica zadržali 32-ročného muža, ktorý prechovával drogy. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.


Policajti podozrievali muža zo Závodu (okres Malacky) z drogovej trestnej činnosti. "Ich podozrenie sa potvrdilo a v piatok 5. júla muža v centre Skalice skontrolovali. Pri sebe mal dve injekčné striekačky, jedno vrecúško s hnedou kryštalickou látkou a jedno vrecko so zelenou sušinou," uviedla Kredatusová.

Polícia obmedzila muža na osobnej slobode a odovzdala vyšetrovateľovi. Podozrivý materiál zaistili a zaslali na expertízu. Kriminalisticko-expertízny útvar PZ potvrdil, že zaistenými látkami sú 23 dávok pervitínu a dve dávky marihuany. "Na základe toho vyšetrovateľ obvinil muža z drogovej trestnej činnosti a spracoval podnet na väzbu. V utorok obvineného policajti na základe rozhodnutia súdu eskortovali do výkonu väzby," doplnila hovorkyňa.

V prípade uznania viny mu hrozí za takýto skutok odňatie slobody na tri až desať rokov.

Jana Teleki: Požiadala som znalcov o posúdenie textov SME o pedofílii. Niektorí sa zhodli, že ich písal pedofil
Séria textov denníka SME na podporu pedofilov odporuje nielen morálke, ale aj trestnoprávnej legislatíve. V týchto dňoch vyvolala živú diskusiu séria textov denníka SME propagujúce pedofíliu. Pri texte Romana Cuprika v článku s názvom „Nie sú to... Čítať ďalej
10 | 07 | 2019 | Jana Teleki