Románik s Gottom? Modelka zaspomínala na jej vzťah so zlatým Slávikom!
10 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Charizma Karla Gotta zaujala hneď niekoľko českých krások. Medzi ne patrí aj modelka a tanečnica Monika Vořechová, dnes Tejkalová, ktorá s ním prežila románik. Teraz si zaspomínala na vzťah so Slavíkom.


Úspešná tanečnica, ktorá v deväťdesiatych rokoch patrila do sprievodnej skupiny Jiřího Korna, zaspomínala na zoznámenie a následný románik s Gottom. "Pamätám si, že najprv prešiel okolo mňa, ani som nevedela, že je to on, ale vedela som, že je to niekto. Jeho kúzlo osobnosti bolo strašne silné, až ma zamrazilo," opísala Monika v rozhovore prvé stretnutie pre Rytmus života.

Už vtedy vedela, že nie je Slávikovi ľahostajná. "Vedela som, že si ma všimol. Požiadal ma o číslo, ale ja som ho odbila s tým, že si ma má nájsť v telefónnom zozname. Bola som vlastne dosť drzá. Musel sa snažiť, vlastne ani neviem, kde to číslo nakoniec získal," povedala. Hoci pôsobila odmietavo, nakoniec so spevákom vytvorili pár.

Jana TELEKI: Krátke dejiny justičnej a konkurznej mafie na Slovensku - I.časť
10 | 07 | 2019 | Jana TELEKI


"Mamička sa to dozvedela z bulváru. Pamätám si to presne, pretože som jazdila domov na víkendy. Raz keď som k nej dorazila do práce, stála s rukami v bok uprostred obchodu, v ruke držala noviny a pýtala sa ma, či jej to nechcem vysvetliť? Najskôr som nevedela čo. Potom mi povedala, či si nemyslím, že by Karel bol skôr vhodnejší partner pre ňu ako pre mňa. Ale to môj vzťah k nemu len prehĺbilo," zverila sa podľa webu expres.cz.

A prečo vlastne vzťah vydržal iba rok? "Dosť času trávil na cestách, pretože veľa koncertoval. Volali sme si, ale nebývali sme spolu. On mal dom na Bertramke, a ja som žila v podnájmoch. Neskôr som v bulvári čítala, že žiadna z jeho slečien u neho nezostávala cez noc. Musela som sa smiať. Karel bol normálny chlap, žiadny čudák," povedala Tejkalová, ktorá so spevákom prežila počas vzťahu aj krásne Vianoce.

"Bol veľkorysý. Dal mi nádherné hodinky, ale až časom som zistila, ako sú vzácne. Aj keď to s Karlem nebol tak dlhý vzťah, veľa som sa od neho naučila a vzala si do života už len to, že muž sa má k žene správať s rešpektom a dávať jej pocit výnimočnosti. A musí vedieť ženu rozosmievať," povedala na záver Tejkalová.

VIDEO: Obľúbenú dovolenkovú destináciu Slovákov zasiahlo meteorologické tsunami
V dôsledku silnej búrky došlo k meteorologickému tsunami. Čítať ďalej
10 | 07 | 2019 | Roman Suchý