ŠOK: Známa hviezda z legendárneho seriálu Priatelia údajne zomiera. Naozaj zostáva Chandlerovi len 6 mesiacov života?
09 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Matthew Langford Perry alias Chandler Bing zo slávneho seriálu Priatelia má pred sebou posledných šesť mesiacov života, tvrdí magazín Globe s odkazom na jeho priateľov a "zdroj". Podľa serveru Gossip Cop to je len obyčajný výmysel.


Priatelia Matthewa Perryho sa údajne obávajú, že predstaviteľ jednej z hlavných postáv seriálu Priatelia do šiestich mesiacov zomrie. Tvrdí to magazín Globe, ktorý zdravotný stav herca ilustroval fotkou, na ktorej je neoholený.

Zrejme iba toľko málo stačilo magazínu na to, aby usúdil, že je na tom herec zle. Následne to mali potvrdiť údajné výpovede jeho priateľov. "Ľudia sa boja, že požíva tabletky a zapíja ich alkoholom. To je trest smrti pre niekoho, kto mal toľko zdravotných problémov," povedal magazínu údajný zdroj.

„Chcete problémy? Tak vystrelte ako prví!” Duterte vyzýva USA, aby vyhlásili vojnu Číne
Ak chce Washington, aby Filipíny bojovali s Čínou, americká armáda by mala prísť a vystreliť prvú ranu, argumentoval prezident Rodrigo Duterte a obvinil USA, že využívajú svojich spojencov ako „návnadu“ pre Peking. Čítať ďalej
09 | 07 | 2019 | Imrich Kovačič


Dodal, že herec stratil vôľu žiť. "Matt sa v priebehu rokov prakticky zabil všetkými svojimi neresťami a zdravotnými problémami a nezdá sa, že by sa jeho stav zlepšoval. Pokiaľ nedôjde k žiadnej drastickej zmene, bude za šesť mesiacov mŕtvy!," "šokuje" zdroj.

Jennifer Aniston a Courteney Cox sa vraj pokúšali zasiahnuť, ale Matthew na ich telefonáty neodpovedá. Je radšej sám. "Matt sa potýkal s depresiou kvôli jeho neúspešné kariére," dodal údajný zdroj.

Server Gossip Cop sa preto obrátil na Perryho hovorcu, ktorý tvrdí, že všetko vyššie uvedené je nepravdivé. Napriek tomu, čo magazín tvrdí, podľa hovorcu nie je herec na pokraji smrti a jeho priatelia tomu tiež neveria.

Falošná správa časopisu tak bola zostavená len na základe jednej fotky, kde Perry vyzeral akosi zanedbano. Ako server zistil, bolo to preto, že išiel na obyčajnú neformálnu prechádzku po New Yorku.

Kanye West sa považuje za proroka: Populárny rapper zakladá vlastnú cirkev!
Známy americký rapper Kanye West vydal pred rokmi debutový album s názvom "Yeezus", čo vtedy pohoršilo mnohých kresťanov, že používa meno Ježiš a sám sa k nemu prirovnáva. Informácie priniesli zahraničné médiá. Čítať ďalej
09 | 07 | 2019 | Ján Prokop