Ivana je s Karlom Gottom len kvôli jeho majetku, tvrdí Milan Drobný. Konflikt stále pokračuje
09 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Už niekoľko týždňov na Českej scéne vrie konflikt medzi dlhoročnými priateľmi Karlom Gottom a Milanom Drobným. Drobný pred pár týždňami nešetril slovami pri nepríjemnosti, ktorá nastala kvôli spomienkovej knižke. Manželia Gottovi mu od toho momentu nemôžu prísť na meno. Drobný aj napriek tomu dáva ďalšie verejné vyjadrenia.


Drobný na úvod najnovšieho rozhovoru pre eXtra.cz uviedol, že sa o celej veci už ani nechce baviť. Je vraj neskoro niečo robiť. Gottov dlhoročný kamarát a kedysi aj spolužiak si však stojí za tým, že to myslel dobre.

Iniciátor celej "kauzy" aj naďalej tvrdí, že Gottov dlhoročný vodič Olda Havránek predniesol slová o "domácom násilí" u Gottových. "Povedal mi:, Keby som sa mohol vyjadriť o tom, ako sa správa, napísal by som knihu. Sám som bol u niekoľkých hádok, keď nadávala bývalej gazdinej pani Jandovej. To je pani, ktorá bola prakticky Karlovou druhou mamičkou. Potom prišla Ivana a bol problém," spomína pre spomínaný server.

ŠOK: Karel Gott si pokazil vzťah s ďalším členom rodiny. Môže za to jeho žena Ivana?
Karel Gott zrejme zanevrel na svoju najstaršiu dcéru Dominiku. Tá nedávno oslávila jej 46. narodeniny, no otec sa jej vôbec neozval. Kto sa s ňou naopak pokúšal spojiť bola jeho žena Ivana. Čítať ďalej
06 | 07 | 2019 | Ján Prokop


Drobný sa domnieva, že v celej veci hrajú zásadnú úlohu peniaze. "Je jasné, že sa o neho s jeho našetreným príjmom 900 miliónov korún bude starať. To je jasné. Karel to berie tak, že nikoho iného nemá. Keď som tam teraz u neho bol, ani na sekundu nás nenechala osamote. Neustále tam bola," povedal Drobný.

"Mrzí ma, že niektorí kolegovia to nechápu a myslia si, že by som chcel Karolovi nejako zámerne ublížiť. V živote nie. Bol to môj najlepší kamarát a stále ho mám rád," dodal na záver.

KUKAN REAGUJE NA BLAHU: Je to "obyčajný hajzel" a "drbnutý jakobín"
Bývalý europoslanec, minister a dlhoročný diplomat Eduard Kukan reagoval na štvrtkový status Ľuboša Blahu. Ten už aj stihol zareagovať naspäť. Čítať ďalej
09 | 07 | 2019 | Peter Bachan