NEHODA: Chodec po zrážke s nákladným autom podľahol zraneniam
08 | 07 | 2019 I TASR

Život 67-ročného chodca vyhasol pri zrážke s nákladným motorovým vozidlom, ku ktorej došlo v pondelok okolo 1.00 h v meste Dobšiná v okrese Rožňava. O nehode informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.


„Podľa doterajších zistení viedol 60-ročný vodič z okresu Lučenec vozidlo Iveco v smere od Rožňavy do Dobšinej. V miernej ľavotočivej zákrute za doposiaľ presne nezistených okolností zachytil chodca pravou prednou časťou vozidla.

Žiaľ, muž, ktorý na sebe nemal žiadne reflexné prvky, pri dopravnej nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ priblížila Mésarová.

Dodala, že u vodiča požitie alkoholických nápojov zistené nebolo, u chodca táto skutočnosť bude zisťovaná pri pitve. „Udalosť na mieste prevzal vyšetrovateľ PZ, ktorý začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie okolnosti, presná príčina dopravnej nehody a miera zavinenia jej účastníkov sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ zakončila hovorkyňa.

KRIMI: Polícia navrhla, aby sa voči útočníkovi na Obchodnej ulici zastavilo stíhanie
V prípade Martina H., ktorý 31. mája útočil s nožom na Ministerstve financií SR na Štefanovičovej ulici a následne ohrozoval ľudí na bratislavskej Obchodnej ulici, polícia ukončila trestné vyšetrovanie s návrhom na zastavenie trestného stíhania,... Čítať ďalej
08 | 07 | 2019 | TASR