Krstiny Archieho boli pod rúškou tajomstva! Čo prezradili zábery a kto bol v akej nálade?
08 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Záujem verejnosti bol enormný, počas sobotňajšieho krstu dvojmesačného Archieho sa podarilo za niekoľko desiatok minút získať deväť miliónov zhliadnutí a 758 tisíc lajkov na dvoch fotkách.


Britský princ Harry a jeho manželka vojvodkyňa zo Sussexu Meghan poňali krst svojho synčeka ako prísne utajenú akciu. Celý hrad Windsor bol uzavretý, kráľovská rodina dokonca odmietla zverejniť mená dvoch krstných rodičov. Britská tlač preto špekuluje, kto tí dvaja šťastlivci mohli byť.

Ako prvá vypadla zo zoznamu tenistka Serena Williamsová, blízka priateľka Meghan, ktorá je síce práve v Anglicku na Wimbledone, ale z účasti na krstinách sa ospravedlnila. Nedeľník The Sunday Times sa odvoláva na zdroje, ktoré naznačujú, že kmotrom mohol byť Charlie van Straubenzee, dlhoročný parťák princa Harryho.

Za najpravdepodobnejšiu krstnú mamu bola označená Harryho opatrovateľka z detstva Tiggy Pettiferová, ktorú zachytili kamery, ako na krstiny zachádza autom do priestorov Windsoru. Buckinghamský palác stále trvá na tom, že mená krstných rodičov nezverejní. Isté je, že kráľovná Alžbeta pri krste chýbala, dala prednosť škótskej vysočine.

British Airways dostali pokutu za krádež údajov o cestujúcich hekermi
Letecká spoločnosť British Airways (BA) čelí pokute vyše 183 miliónov libier za to, že počítačoví hekeri jej minulý rok ukradli detaily o bankových účtoch státisícov cestujúcich. Oznámila to v pondelok materská skupina IAG. Čítať ďalej
08 | 07 | 2019 | TASR


Čo prezradili kráľovské snímky po krste malého Archieho? Pokračujúca nevraživosť medzi jeho rodičmi a Williamom s Kate. Aspoň tak to opísala pre britský denník Daily Mail odborníčka na reč tela Judi Jamesová. Všimla si, ako nepohodlne sa jeho strýko s tetou cítili.

AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFO K 7:30 HOD.: Kde sú radary a uzávierky na diaľniciach a cestách?
Aktuálny celoštátny prehľad zjazdnosti: Čítať ďalej
08 | 07 | 2019 | stellacentrum.sk