TIP NA LETO: Nová Cvernovka pripravila cez prázdniny pestrý oddychový program
06 | 07 | 2019 I TASR

Kultúrne centrum Nová Cvernovka pripravuje v priebehu júla a augusta bohatý program, ktorý zaplní každý deň v týždni.


Podujatia budú mať pestrý záber od vzdelávacích a kultúrno-spoločenských diskusií i prednášok, literárnych čítaní, dokumentárnych aj hraných filmov, hudobných koncertov i dídžejských setov či po popoludnia s 'chill' oddychovým programom. Informovala o tom PR manažérka Novej Cvernovky Vera Čillagová.

Arabského korunného princa našli mŕtveho v Londýne. Umrel za záhadných okolností (FOTO)
Syn vládnuceho emira Arabského štátu Šárdžá zomrel vo veku 39 rokov za mimoriadne záhadných okolností. Stalo sa tak v Londýnskej štvrti Knightsbridge v jeho byte. Šejk Khalid bin Sultan Al Qasim pracoval ako módny návrhár a mal aj vlastnú značku... Čítať ďalej
06 | 07 | 2019 | Imrich Kovačič


Program letných mesiacov júl a august sa bude konať v Park de Palma, čo je názov parku priamo v Novej Cvernovke, susediaceho s bývalou fabrikou na výrobu olejov Palma, ktorej dominantná sila výraznej výškovej technickej stavby je súčasťou miestneho genius loci. "Utorky budú patriť dokumentárnym filmom, každú stredu sa návštevníci dozvedia zaujímavosti z rôznych oblastí na prednáškach, počas štvrtkov sa budú premietať tie najlepšie letné hrané filmy, piatky a soboty park roztancujú koncerty a live DJ sety. Nedele budú mať pokojnú atmosféru v podobe 'chill' programu pre deti, rodičov, ale i tých, ktorí ešte rodičmi nie sú," približuje Čillagová.

Počas nasledujúcich týždňov do programu pribudnú ďalšie koncerty a podujatia, ako napríklad sprievodné aktivity v rámci dúhového Pride Festivalu, letná PechaKucha Night Bratislava s gastro edíciou, warm-up nitrianskeho hudobného festivalu FLAAM, ochutnávka ciderov, večer instagramovej poézie "Od Slova do Slova", premietanie série dokumentárnych filmov Expremiéri, koncert Mariána Slávku, predstavia sa hudobné zoskupenia Ptakh Jung z Ukrajiny a Our Stories či mnohé ďalšie.

Marček ponúkal Harabinovi 1. miesto na kandidátke, ten to odmietol. Teraz sa do politiky tlačí cez občianske združenie
Nezaradený poslanec Národnej rady Peter Marček na svojom profile na Facebooku napísal, že sudcovi Najvyššieho súdu Štefanovi Harabinovi ponúkal 1. miesto na kandidátke jeho strany Hlas ľudu. Čítať ďalej
05 | 07 | 2019 | Peter Bachan