FOTO V ČLÁNKU: Lauru a jej priateľa zbili na dovolenke pred rokom takmer na smrť. Na svedomí to má majteľ a upratovačka
06 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Dvadsaťšesťročná britská študentka Laura si v Chorvátsku prežila minulé leto najhoršie chvíle v živote. Tešila sa na krásnu dovolenku s priateľom, namiesto toho skončila v lekárskej starostlivosti.


Laura si zhruba pred rokom spolu so svojím kanadským priateľom Jeremym rezervovala hostel v centre Splitu. Noc v hosteli ich mala stať 70 eur, po príchode na miesto im ale personál oznámil, že si musí ísť pre kľúče inam.

Už to bolo páru podivné, potom, čo si kľúče vyzdvihli, ale prišla ďalšia rana. V izbe bolo tridsať postelí a jedna kúpeľňa. Keďže ale nemali kam inam ísť, rozhodli sa na tejto skôr ubytovni než hosteli zostať.

TIP NA LETO: Nová Cvernovka pripravila cez prázdniny pestrý oddychový program
Kultúrne centrum Nová Cvernovka pripravuje v priebehu júla a augusta bohatý program, ktorý zaplní každý deň v týždni. Čítať ďalej
06 | 07 | 2019 | TASR


Posledný deň pobytu im ráno upratovačka oznámila, že musia okamžite odísť, alebo si zaplatiť ďalších niekoľko hodín navyše, aby sa mohli zbaliť.

"Povedala som jej, že im žiadne peniaze nedáme. Ona na to, že ak teda hneď neodídeme, tak zavolá na nás políciu," opisuje pre britské médiá dievča.

Vedela, že postup hosteli nebol legálny a očakávala, že policajti budú stáť na ich strane. Namiesto toho upratovačka turistov v izbe zamkla a zavolala majiteľa hostelu. Ten po príchode do izby napadol Jeremyho a hodil s ním o stenu.

Upratovačka vzápätí chytila ​​kovovú tyč a Lauru s ňou zmlátila takmer do bezvedomia. V dôsledku brutálneho útoku utrpela tržné rany na hlave, zlomeninu ruky a masívne podliatiny po celom tele. Musela preto okamžite vyhľadať lekársku pomoc.

Skutočnou hrozbou „ruskej dezinformácie“ sú dezinformované USA
Príbeh, že Rusko nejakým podvratným spôsobom ovplyvnilo americký politický systém prostredníctvom hackingu a trollingu, je smiešne. Skutočnou hrozbou pre Ameriku je prijatie tohto príbehu americkou ľavicou. Vyhlásil novinár Aaron Mate v relácii... Čítať ďalej
06 | 07 | 2019 | Imrich Kovačič


the sun