NA STOPE EXKLUZÍVNE: Boss Černák prehovoril! Kto je muž, ktorý obchodoval so šéfom vojenských tajných?
05 | 07 | 2019 I Prevzaté z portálu www.nastope.sk

Je to už pár mesiacov, čo vyplávalo na svetlo sveta, že šéf Vojenského spravodajstva Ján Balciar vlastní spolu s manželkou byty, chaty, rodinný dom, apartmán v Chorvátsku aj 15 apartmánov na Táloch. Informáciu priniesli Aktuality.sk, ktoré zistili, že tri z 15 apartmánov v populárnom rekreačnom stredisku kúpili šéf vojenských tajných a jeho manželka od istého Pavla Pančíka. A práve o verejnosti málo známom exvlastníkovi lukratívnych nehnuteľností prehovoril pre portál NASTOPE.SK mafiánsky boss Mikuláš Černák.


Počtom nehnuteľností, ktoré vlastní šéf vojenských tajných Balciar spolu s manželkou, patrí k najmajetnejším mužom v slovenskej armáde. Za koľko domy, byty či apartmány na Slovensku a v Chorvátsku získal, nedokáže verejnosti jednoznačne vysvetliť. Aktuality.sk však odhalili, že Balciar získal 12 z 15 lukratívnych apartmánov na Táloch do daru od otca. Balciar starší ich kúpil od bývalého investičného manažéra Penty.

NASTOPE.SK však zaujímali zistenia kolegov z Aktuality.sk, ktoré sa týkali troch apartmánov v populárnom rekreačnom stredisku. Tie totiž kúpili šéf vojenských tajných a jeho manželka od istého Pavla Pančíka. Jeho meno figurovalo na liste vlastníctva troch z 15 apartmánov, ktoré sú dnes majetkom Balciarovcov. Osoba s rovnakým menom totiž podnikala s pravou rukou mafiánskeho bossa Mikuláša Černáka – Jánom Kánom. A dodnes figuruje vo firme, ktorú spolu zakladali. Kto je teda Pavol Pančík?

Mikuláš Černák prehovoril pre NASTOPE.SK o identite muža, ktorý predal šéfovi vojenských tajných lukratívne nehnuteľnosti. „Áno Pavla Pančíka poznám. Pochádza z Brezna. Nižšie postavení členovia skupiny mali svojich poskokov, ktorí pre nich vykonávali určité služby. Pančík bol poskokom Andreja Ambróza, dnes je to Kánov poskok,“ povedal pre NASTOPE.SK Černák, ktorý si odpykáva doživotný trest v Leopoldove.

Slová Mikuláša Černáka potvrdil pre NASTOPE.SK aj ďalší zdroj. Ide o človeka, ktorý mal blízko k spomínanému Andrejovi Ambrózovi a v prostredí černákovcov sa veľmi dobre orientuje. Náš zdroj si želal zostať v anonymite, redakcia však pozná jeho plné meno.

„Pavol Pančík bol pri Andrejovi Ambrózovi roky. Andrej mu hovoril Pavle. Zabezpečoval mäso pre Černákové tigre, zabezpečoval tiež ľudí na rôzne práce a istý čas robil aj prevádzkara v Sharku. Bolo to v čase, keď už bol napísaný na Andreja Ambróza,“ prezradil nám človek blízky Andrejovi Ambrózovi.

Shark bol penzión v Bystrej, ktorý patril Mikulášovi Černákovi a kde choval svoje tigre. Černákovci v Sharku napríklad väznili politika HZDS Vladimíra Bachledu, ktorého po prepísaní podielu Tatravagónky zavraždili. Dodal, že Pančíka teraz často stretáva v bývalých ovocinárskych skladoch v Brezne. „Teraz je najlepší Kánov kamarát. Vozí sa na jeho bielom Mercedesy ML,“ prezradil NASTOPE.SK zdroj blízky Ambrózovi, ktorý si neželá byť menovaný.

Viac sa dočítate v pôvodnom článku od Ivana MEGA:

https://nastope.sk/2019/07/04/boss-cernak-prehovoril-kto-je-muz-ktory-obchodoval-so-sefom-vojenskych-tajnych/