Najnebezpečnejšia kráska na svete s čiernym opaskom v taekwondo, Sara Damnjanović (FOTO, VIDEO)
04 | 07 | 2019 I Imrich Kovačič

Srbská bojovníčka taekwondo, Sara Damnjanović by mohla byť najnebezpečnejším dievčaťom na svete. Balkánska krása a čierny pás v taekwondo by mohli spôsobiť v tejto kombinácii vážne zranenia. Z dokonalej postavy a krásnej tváričky by vám mohla padnúť sánka a jej štýlové bojové výkopy by vám ju mohli pekne krásne rozbiť.


Priam modelka Damnjanović je v civile televíznou rosničkou. Vo voľnom čase je však silnou plnokontaktnou bojovníčkou taekwondo, ktorá už v roku 2015 získala medailu v U21 European Taekwondo.



Stačí len jeden pohľad na jej instagram a pochopíte, prečo má 21ročná Sara viac ako polmilióna folowerov na svojom instagramovom profile. Pravidelne príspevky videoklipov jej odvážneho bojového umenia a oku lahodiace ženské krivky z nej robia najnebezpečnejšiu zbraň Balkánu.



Damnjanović sa prezentuje svojimi bojovými tréningmi v telocvični, ako aj piatesom, priam gymnastických rozmerov.



Damnjanović je tiež horlivou fanúšičkou futbalu, ktorá tvrdí: „Celý život som hrala futbal. V týchto dňoch hrávam tiež, keď mám trochu voľného času. Tiež milujem sledovanie futbalových zápasov. “



Toto vyhlásenie dala na sieť, keď v televízii šikovne žonglovala s loptou pred vysielaním počasia, pre minuloročnými majstrovstvami sveta 2018.


Damnjanović má svoj vlastný personalizovaný kanál YouTube, ktorý obsahuje všetky jej triky a televízne žarty na jednom mieste.