ŠOK NA ALJAŠKE: Za 9 miliónov dolárov zavraždila kamarátku, ktoré jej ponúkal anonym na internete
03 | 07 | 2019 I František Németh

Aljaškou otriasol šok. Skupinka tínedžerov sa vybrala na spoločný výlet do hôr, naspäť sa však vrátili bez svojej kamarátky. Spoločne ju strelili do hlavy a jej telo hodili do rieky.


Cynthia Hoffmanová bola obyčajné dievča - v škole bola obľúbená a s nikým nemala konflikt. Jej najlepšia kamarátka Denali ju ale nakoniec zabila.

18-ročnú Denali anonymne cez internet kontaktoval muž vystupujúci pod prezývkou "Tyler". Ten dievčaťu ponúkol obrovskú sumu - 9 miliónov dolárov - aby svoju kamarátku zabila. Ako dôkaz požadoval fotografie, ktoré mu mala následne poslať.

Tá sa z nevysvetliteľných dôvodov tento otrasný čin rozhodla spraviť počas výletu na Aljaške. Nebohej Cynthii zviazala s kamarátmi ruky, zalepila ústa lepiacou páskou a zozadu ju strelili do hlavy.

Tím Gorila sa má zaoberať aj financovaním Smeru. Na muške sú Haščák aj Flašík
Vyšetrovací tím Gorila sa po novom nezaoberá len financovaním Dzurindovej SDKÚ, na muške má už aj financovanie vládneho Smeru. Čítať ďalej
03 | 07 | 2019 | Peter Bachan


Jej telo následne odhodili do rieky Eklutna, ktorá sa nachádza približne 50 kilometrov od mesta Anchorage. Polícia na všetko prišla vďaka mobilnej komunikácii. Z nej vyšlo najavo, že jej vražda bola podrobne plánovaná už dlhšie.

Pod pseudonymom Tyler sa však v skutočnosti skrýval iba 21-ročný chlapec menom Darin Schilmill.

Z vraždy bol tiež obvinený 16-ročný chlapec Kayden McIntosh, ktorý podľa všetkého strieľal, a tiež 19-ročný Celab. Obom chlapcom Denali ponúkla balík peňazí, ktorý ešte ani sama nemala. Do celého prípadu je zapletených až 5 tínedžerov.

Polícia vyzýva rodičov, aby svoje deti sledovali hlavne v tomto veku, pretože internet je nebezpečné miesto. "Tyler", objednávateľ vraždy. je tiež v rukách polície. Čelí obvineniu z vraždy druhého stupňa, ku všetkému sa priznal.

Komentár Romana Suchého: Harabin odhodil masku, ide do politického zápasu ako urazený slon v porceláne
Sudca Najvyššieho súdu Štefan Harabin naďalej vajatá o politických ambíciách s jeho vyhláseniami a neistými odpoveďami. Čítať ďalej
02 | 07 | 2019 | Roman Suchý