Harry a Meghan nechajú tajne pokrstiť svojho syna, fanúšikovia sú znepokojení
03 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Vzťah medzi fanúšikmi britskej kráľovskej rodiny a vojvodkyňou Meghan sa stále viac stupňujú. Potom, čo verejnosť zistila, koľko zo svojich daní zaplatila za renováciu ich sídla, sa dozvedela ďalšiu drvivú správu. Meghan s Harrym nechajú tajne pokrstiť Archieho. Podľa priaznivcov na to môžu zabudnúť.


Vojvodkyňa Meghan si robí čo chce. Za takmer 3 milióny vyťahaných z vreciek daňových poplatníkov si zariadila luxusné sídlo vo Frogmore Cottage. Namiesto toho, aby sa ľuďom nejako odvďačila, si vymýšľa na nich ďalšie podrazy!

S Harrym sa rozhodla, že ich syn Archie bude pokrstený tajne, a navyše nezvyčajne cez víkend. Pre porovnanie, vojvodkyňa Kate a princ William na krst povolili vstup médiám, aby mohli túto udalosť sprostredkovať verejnosti, píše Daily Mail.

Kedysi mali problém s jej pôvodom, dnes je módnou ikonou - španielska kráľovná rozbila všetky predsudky
Pred pätnástimi rokmi katolícke kruhy len pobúreno krútili hlavami, keď videli, ako si vtedajší španielsky princ Filip zobral za ženu novinárku Letiziu Ortizovú Rocasolanovú. Týmto katolíkom nevadil ani tak jej neurodzený pôvod, ale najmä... Čítať ďalej
03 | 07 | 2019 | František Németh


Asi nikoho neprekvapí, že Meghan nič také nedovolila. Naopak, nechcela ani, aby presiaklo dátum krstu. Uvedomila si snáď, že to už preháňa?

Rozhodne si to ale uvedomujú fanúšikovia. Tí sú poriadne naštvaní a kráľovskej rodine odkazujú, že jej to spočítajú. Harry s Meghan podľa mnohých ľudí môžu zabudnúť na to, že si za ich peniaze budú žiť ako v bavlnke, a potom sa budú snažiť utajiť takéto udalosti.

Meghan si ale stojí za svojím a chce Archieho vychovávať bokom od verejného diania. Prečo? Ťažko povedať, ona aj Harry majú so slávou svoje skúsenosti a v prípade detí princa Williama a Kate sa nezdá, že by na ne mala popularita zlý vplyv.

ŠOK NA ALJAŠKE: Za 9 miliónov dolárov zavraždila kamarátku, ktoré jej ponúkal anonym na internete
Aljaškou otriasol šok. Skupinka tínedžerov sa vybrala na spoločný výlet do hôr, naspäť sa však vrátili bez svojej kamarátky. Spoločne ju strelili do hlavy a jej telo hodili do rieky. Čítať ďalej
03 | 07 | 2019 | František Németh