ŠOKUJÚCE: Gottova fotka z dovolenky odhalila tajomstvo!
02 | 07 | 2019 I František Németh

Stará láska nehrdzavie? Český slávik z dovolenky na Sardínii prezradil, na akú ženu mal v minulosti zálusk. Mladý Karel Gott v deviatej triede mal oči len pre jednu ženu, svoju učiteľku ruštiny, ktorú nedávno pozval k sebe domov na Bertamku.


Ako je už známe, Gott obľuboval filmy s Oldřichom Novým. Práve z týchto filmov odpozoroval správanie a gestikuláciu. "Netušili, že som tie role milovníkov doslova študoval, stále dokola sa učil tie zvodné grimasy, aby som si ich potom mohol v škole skúšať na dievčatách a dokonca aj na učiteľke ruštiny. To ale až v poslednom ročníku školy v Kobylisích," prezradil.

Gott prezradil svoje pocity, ktoré prežíval ako mladistvý k svojej ruštinárke. "Jitka Pavlíčková bola len o pár rokov staršia než my. My sme mali 15, ona len 21. A učiť sa učila ešte len na nás, a ja som ju tak rád privádzal do rozpakov," nostalgicky spomína Karel. "Po odchode mojej obľúbenej chladnej Evy sa stala objektom môjho záujmu práve ona. Kvôli nej som si dával záležať na obliekaní," rozpomína sa Gott aj po 65 rokoch.

ŠKANDÁL: Francúzski štátni zamestnanci dostávali celé roky výplatu za nič. Dohromady išlo o 25 mil. EUR
Predstavte si, že každý deň budete v práci do ktorej ani nemusíte ísť a najlepšie na tom je, že ani nemusíte vlastne nič robiť. Najlepšie na tom je, že by ste za to dostali každý mesiac ešte aj výplatu. Takýto sen je však skutočnosťou pre 30... Čítať ďalej
02 | 07 | 2019 | Imrich Kovačič


"Zatiaľ čo chlapci v škole boli v teplákoch a blbli, tak ja som sedel v lavici v obleku, mal som vždy zladenú kravatu a robil som na ňu grimasy, dúfajúc, že ​​urobím dojem. Keď som sa jej na niečo pýtal, tak som na ňu väčšinou skúšal šarmantný spôsob. Takto som bol ovplyvnený filmami. Chalani z triedy si zo mňa občas robili srandu a pýtali sa ma: Kam ideš? Ideš na svadbu, alebo čo? A ja na to: Čo ty vieš?," spomenul v pripravovanej autobiografií, ktorá ma doraziť na trh tento rok na jeseň.

Svoju platonickú lásku Jitku Pavlíčkovou, ktorá ma teraz 86 rokov, skontaktoval len nedávno. Pozval ju na jar k sebe domov a k fotke na Facebooku napísal: "Dnes som sa po 65 rokoch stretol s mojou ruštinárkou zo základnej školy v Kobylisích." Vtedy však nikto netušil o citoch, ktoré k nej cítil. Vďaka fotke z dovolenky nám to už ozrejmil.

PERSONÁLNA KRÍZA U TAJNÝCH: SIS je obsadená na 82 percent
O prijatie do služobného pomeru v Slovenskej informačnej službe (SIS) podalo v minulom roku žiadosť niekoľko stoviek občanov. Z prijatých žiadostí v roku 2018 bolo do prijímacieho konania zaradených 49,3 percenta uchádzačov, ktorí svojím odborným... Čítať ďalej
02 | 07 | 2019 | Peter Králik/TASR