Ruská plavecká hviezda Efimová vie ako zaujať svojich fanúšikov
29 | 06 | 2019 I Imrich Kovačič
Ruská plavecká hviezda Júlia Efimová využila prestávku v tréningovom procese pred majstrovstvami sveta a svojim obdivovateľom na Instagrame vyslala sexi plážové video.

27-ročná reprezentantka plávania sa pripravuje na reprezentáciu svojej krajiny v Južnej Kórei v Gwangju, kde sa 12. júla uskutočnia majstrovstvá sveta. Medzičasom si milovníčka pláže oddýchla počas voľného víkendu a popíjala zdravé miešané nápoje v čiernych bikinkách na nemenovanom mieste.

"Je to víkend," napísala olympijská strieborná medailistka v titulku k videu. Ten následne zdieľala vo svojich príbehoch na Instagrame. Efimová si robila s kamerou selfie, aby odhalila pôsobivý pohľad na výhľad za ňou.

Júlia minulý týždeň informovala o svojej príprave na majstrovstvá sveta. Uverejnila vtedy ďalší zo série snímkov v plavkách a napísala: „Menej ako mesiac do majstrovstiev sveta v Kórei a ja som so svojim tímom už na posledej príprave, hádam, kde?“



Päťnásobná majsterka sveta pravidelne udržiava na svojom Instagrame okolo 138 000 sledovateľov Instagramu. Informuje prostredníctvom svojich fotografií pravodelne o tom, čo sa deje v jej tréningovom režime, ale aj ako trávi voľné chvíle.





Koncom mája pobláznila svojich fanúšikov obrázkami z Malibu, na ktorých sa predstavila s dvomi strategicky umiestnenými ananásmi.

Júlia Efimová

Fanúšikovia Efimovej dúfajú, že dobre odpočinutá plavkyňa môže v Gwangju budúci mesiac zabodovať.