Trump & Kim si dali počas G20 duet
28 | 06 | 2019 I Imrich Kovačič

Donald Trump & Kim Čong-Un si dali počas stretnutai krajín G20 spoločný duet v miestnej krčme… samozrejme nešlo o ozajstného prezidenta USA ani o vodcu Severnej kórei. Kuriózna kapela, zložená z dvojičiek týchto svetových lídrov, usporiadala svoj debutový koncert v Osake práve počas svetového summitu svetových lídrov G20.


Revaivlová kapela, s výstižným názvom Tyrants sa predstavila v dokonalej napodobenine amerického prezidenta Donalda Trumpa a severokórejského lídra Kim Čong-Una. Obaja bavili publikum v miestnom klube s ich verziami klasických popových a jazzových hitov, ako napríklad Imagine od Johna Lennona. Podoba prezidentov a podoba skladiem nebola jediným recesným prvkom kapely. V skladbe Imagine napríklad zmenili začiatočné  slová “Imagine there's no heaven” (predstav si, že nie je žiadne nebo, prekl. red.) a nahradili ich vlastným textom „Imagine just one country…“ (predstav si iba jednu krajinu prekl. red.). Nálada v klube bola výbrná a recesiu ocenil každý z návštevníkov.


„Myslím si, že ak dáte dokopy hudbu, politiku a komédiu, dokážete všetko. Vie to fungovať naozaj dobre,“  vysvetlil Kimov dvojník Howard X a dodal, že vzhľadom na takýto koncept nemôže byť lepšia kombinácia ako Trump a Kim pre spoločný duet.


Pozrite si video: