Lady Gaga a Irina Shayk sú tehotné. Budú mať ich deti spoločného otca, alebo je to opäť bulvárna kačica?
28 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Vrcholné hviezdy amerického šoubiznisu Bradley Cooper a Lady Gaga spolu čakajú dieťa, tvrdí magazín In Touch. Podľa časopisu Woman 's Day navyše Cooper čaká dieťa aj so svojou bývalou priateľkou Irinou Shayk. Správy ale nemusia byť tak úplne pravdivé.


Je to ešte len pár dní, kedy sa Cooper a Shayk rozišli. Údajne za krachom vzťahu stojí vzťah, ktorý Cooper udržuje s Lady Gagou. Ten sa pritom ešte nedokázal, hoci k sebe majú obe hviezdy očividne blízko.

Podľa magazínu In Touch je ale skutočným dôvodom, prečo herec Irinu opustil, fakt, že čaká dieťa s Lady Gagou. Zdroj magazínu tvrdí, že "Gaga dieťa zatiaľ pred svetom schováva."

"Bradley s Irinou skončil, pretože Lady Gaga bola jej najhoršia nočná mora," dodal zdroj s tým, že zatiaľ je všetko prísne tajné, pretože Cooper nechce svojej bývalej priateľke ublížiť.

Gazdiná Karla Gotta: Zrušil svoj sľub, vraj nemá peniaze. Kvôli Ivane ho už nikdy neuvidím!
Jaromíra Jandová pracovala v rodine Karla Gotta ako gazdiná takmer 40 rokov. Po smrti jeho mamy v roku 1977 ho považovala za akoby svojho tretieho syna. Cez to všetko chýbala medzi stovkami hostí, ktorí Karlovi gratulovali na jehooslave 80.... Čítať ďalej
28 | 06 | 2019 | Roman Suchý


Podľa časopisu Woman 's Day je ale celý milostný trojuholník ešte zamotanejší. Dieťa totiž nečaká iba Gaga, ale aj sama Irina, a to s tým istým hercom.

Ani jedno tehotenstvo však nie je pravdivé. Teda aspoň tak to tvrdí server GossipCop, ktorý je známy vyvracaním mýtov o celebritách. Ten s odkazom na magazín People uvádza, že medzi Gagou a Cooperom síce je silný vzťah, o lásku sa v tomto prípade ale nejedná, nie to ešte o tehotenstve.

Rovnako tak nie je podľa servera tehotná ani Irina. Nielenže podľa fotiek na Instagrame na to vôbec nevyzerá, navyše sa ani nebráni alkoholu. A ten by si modelka či akákoľvek iná žena v tehotenstve naozaj nemala dovoliť.

Ukázalo sa, že fámy o tehotenstve oboch žien nie sú ani za maku pravdivé. Teda aspoň zatiaľ.