16-mesačné dievčatko sa spolu s otcom zrútili z 80-metrového svahu. Akoby zázrakom prežili
26 | 06 | 2019 I Zuzana Vargová

Otec so svojou len 16-mesačnou dcérkou zažil doslova nočnú moru počas ich spoločného výletu v Kaprune v Salzbursgu. Počas ich prechádzky sa dievčatko v kočiari zrútilo z 80-metrového svahu, píše nemecký Focus.


Muž, ktorý pochádza zo severného Porýnia-Vestfálska, sa rozhodol, že pôjde so svojou nedávno narodenou dcérou na výlet na svah Maiskogel v Kaprune. Je to miesto, kde sú vysoko položené pláne ohraničené elektrickým plotom kvôli zverstvu.

Pri tom, ako sa tento nezodpovedný otec snažil podísť plot, sa mu kočiar s dcérou vyšmykol z ruky a už išiel dole svahom. Muž v urputnej snahe dohnať kočiar utekal ako o život. Nakoniec ho dostihol, ale ubrzdiť ich už nestihol. Otec sa spolu s jeho dcérou zrútili z 80 metrov vysokého svahu.

Novorodenci z Gazy zomreli v nemocnici sami, pretože ich mame odoprel Izrael prístup
Palestínska matka troch novorodeniat z pásma Gazy uviedla, že Izrael jej odmietol prístup k jej trom chorým novorodencom, pretože jej vypršalo cestovné povolenie. Namiesto toho jej telefonicky oznámili, že dve jej deti zomreli a musela čakať... Čítať ďalej
26 | 06 | 2019 | Imrich Kovačič


Akoby zázrakom incident obaja prežili. U malého dievčatka išlo o fakt, že bola v kočiari udržaná bezpečnostným pásom. Ich pád navyše zmäkčilo krovie. "Mala šťastie, že z kočiara nevypadla. To jej zrejme zachránilo život," potvrdil policajný hovorca. Na miesto nehody sa dostavil aj záchranársky vrtuľník, ktorý dieťa transportoval do nemocnice. Prvé vyšetrenia hovoria o veľkom šťastí, keďže dievčatko nehodu prežilo len s pár modrinami a otec si poranil iba ruku.