Ukrajinská tenisová hviezda Elina Svitolina sa nafotila trochu pikantne pre XXL (VIDEO & FOTKY)
19 | 06 | 2019 I Imrich Kovačič

Ukrajinská Top tenistka a svetová šestka WTA, Elina Svitolina sa nechala „eroticky“ nafotiť pre decembrové vydanie Ukrajinského vydania magazínu XXL.


Titulná stránka časopisu láka čitateľov sexi vyzerajúcou 23 ročnou Svitolinou s tetovaním tigra na stehne, ktorá v ruke drží tenisovú raketu.



Okrem niekoľkých poodhalených obrázkov na stránkach časopisu, uviedla Svitolina aj pikantnú pózu, sediac na umývadle a rozopnutými šortkami a na sebe má len čiernu podprsenku.



Víťazka turnaja juniorov Roland Garros z roku 2010 hovorí, že si túto „fantastickú prácu“ užila a rada by sa v budúcnosti opäť predstavila v pánskych časopisoch. “Bolo to prvýkrát, čo som sa takto predstavila publiku” povedala.



„Profesionalita tímu mi dodala dôveru a cítila som sa veľmi uvoľnene. Som rada, že som mohla fotiť s takýmto tímom. Ak ma niekto osloví na fotenie pre nejaký časopis, s istotou poviem „áno“ , dodala.



Svitolina je držiteľkou 11 titulov z turnajov WTA. V minulej sezóne Elina zarobila 3,2 milióna USD a najbližšie sa predstaví aj medzi špičkovými hráčmi na Australian Open, ktorý sa bude konať v januári v Melbourne.