MATOVIČ REAGUJE: Je to zlomyseľnosť! O odchode poslancov sa dozvedel 10 minút pred tlačovkou (VIDEO)
18 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič dnes vystúpil na tlačovej konferencii spolu so Zlaticou Kušnírovou, matkou zavraždenej Martiny Kušnírovej. Tá verejne podporila Matovičovu novú platformu, ktorú nazval Odvážne.


„Som odhodlaná bojovať proti korupcii, aby dobrí potlačili tých zlých,“ povedala Zlatica Kušnírová na tlačovej konferencii, ktorá sa konala dnes pred Národnou radou.

MIMORIADNA SPRÁVA: Remišová opúšťa OĽaNO, spolu s ňou odchádzajú aj ďalší štyria poslanci
Poslankyňa Veronika Remišová spolu s ďalšími poslancami opúšťa OĽaNO, informuje Denník N. Čítať ďalej
18 | 06 | 2019 | Roman Suchý





Matovič v jej mene pozval demokratickú opozíciu, teda koalíciu PS-Spolu, novú stranu Andreja Kisku Za ľudí, KDH, SMK a SaS, na spoločný obed, kde by mali možnosť porozprávať sa o spájaní a spolupráci ešte pred parlamentnými voľbami. Tak, ako Andrej Kiska na včerajšej tlačovej konferencii, Matovič vylúčil hnutie Sme rodina - Boris Kollár zo skupiny "demokratickej opozície" a na spomínaný obed ich neprizval.

Predseda OĽaNO na adresu Kušnírovej povedal, že "je najsilnejším majákom boja proti korupcii na Slovensku." Podľa jeho slov "už nebojuje len za spravodlivé vyšetrenie dvoch vrážd, ale bojuje za spravodlivosť ako takú.“ Kušnírová zatiaľ nepremýšľala nad kandidatúrou do parlamentu, za OĽaNO úspešne kandidovala v obecných voľbách v Gregorovciach.

VALLO IDE OBSADZOVAŤ MESTSKÉ PODNIKY: Poznáme prvé mená! (AKTUALIZOVANÉ)
Primátor Bratislavy Matúš Vallo už vie, koho navrhne na čelo mestských podnikov a organizácií Dopravný podnik Bratislava, Odvoz a likvidácia odpadu, Bratislavská vodárenská spoločnosť a Mestské lesy v Bratislave. Posledné slovo však budú mať... Čítať ďalej
18 | 06 | 2019 | TASR, Alexander Adamecký



Igor Matovič sa vyjadril aj k odchodu piatich poslancov z poslaneckého klubu OĽaNO. Pre neho to je nová informácia, ktorú zistil "desať minút pred tlačovkou". Vyjadril sa, že to berie ako istý druh zlomyseľnosti, keďže správa o ich odchode prišla tesne pred jeho tlačovou konferenciou.

Na pol druhú avizoval spoločnú tlačovku poslaneckého klubu.