Facebook konečne predstaví novú kryptomenu! Investori tejto novinky vás prekvapia
18 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Facebook už o pár dní vyjde na trh s novou kryptomenou! Šepká sa, že sú v tomto projekte zapojení aj veľkí hráči ako Visa či Mastercard.


Naznačujú to čerstvé informácie portálu The Wall Street Journal, kde sa okrem iného spomínjú aj giganti ako PayPal, Uber či Booking. Avizovaná kryptomena bude niesť názov Libra, jej riadenie bude mať na starosti konzorcium Libra Association a k jej predstaveniu má dôjsť už 18. júna.

Projekt bol založený vďaka finančnej podpore členov konzorcia. Každá jedna zaangažovaná spoločnosť mala poskytnúť okolo 10 miliónov dolárov.

Pentagon poslal ďalších 1000 vojakov na Blízky východ. Planujú zaútočiť na Irán?
Úradujúci šéf Pentagonu obhajoval nasadenie ďalších 1000 vojakov na Blízkom východe, pričom sa opieral o „spoľahlivé a dôveryhodné“ správy o nedávnych útokoch na ropné tankery v Perzskom zálive, z ktorých Washington obviňuje... Čítať ďalej
18 | 06 | 2019 | Imrich Kovačič


Súčasťou projektu sa stali aj veľké spoločnosti, akými sú aj Visa a Mastercard. Tento fakt môže naznačovať, že kryptomenám svitá na zlaté časy zelené a ich budúcnosť naberá reálne kontúry. Ak by to bola strata času, nezaoberali by sa predsa Facebookom a jeho nápadmi.