Princ Harry flirtoval s inou kráskou v čase, keď sa už poznal s terajšou vojvodkyňou! Čo na to Meghan?
13 | 06 | 2019 I Aneta Leitmanová

Vojvodkyňa Meghan dostala k výročiu svadby "Eternity ring" čiže prsteň večnosti. Ďalší "darček" od princa Harryho už bude prijímať ťažšie. Prasklo totiž, že flirtoval s inou ženou v čase, keď už sa poznal so svojou súčasnou manželkou.


Milostný príbeh Harryho a Meghan sa dlho zdal byť ako z rozprávky. Poslednou dobou však čoraz častejšie dostávajú na povrch skutočnosti, ktoré túto predstavu kazia. Princ mal údajne po prvom rande so svojou budúcou manželkou krátky románik s inou ženou. Konkrétne malo ísť o modelku Sarah Ann Macklinovou, s ktorou sa stretli na večierku a vymenili si čísla. Následne ju mal Harry bombardovať esemeskami. Podľa spisovateľky kráľovskej biografie Angely Levinovej však išlo o obyčajný nezáväzný flirt.

Večne vajatavý. Harabin nevylúčil svoje ďalšie pôsobenie v politike, do žiadnej strany však nevstúpi
Štefan Harabin nevylučuje svoje aktívne pôsobenie v politike, nechce byť však predsedom nijakej politickej strany ani ju riadiť. Na štvrtkovej tlačovej konferencii povedal, že v súčasnosti nerokuje so žiadnou stranou. Aktuálne hovorí o svojom... Čítať ďalej
13 | 06 | 2019 | TASR


"Stretli sa na súkromnej party, vyprosil si od nej číslo a bombardoval ju esemeskami. Išlo však len o flirt, "cituje jej slová denník Nový Čas. Meghan vtedy prechádzala krízou vo vzťahu s Corym Vitiellom. Svoj vzťah s Harrym začala až potom, čo sa rozišla so svojím predchádzajúcim partnerom.

Sama Meghan navyše nemá Harrymu čo vyčítať, pretože aj v jej prípade prasklo, že sa obzerala aj iným smerom - slabosť mala predovšetkým pre hudobníkov. Usilovala o víťaza britského X Factoru Matta Cardlea a snažila sa votrieť aj do priazne člena skupiny The Wanted, speváka Maxa Georgea.

To už je ale minulosť, ku ktorej sa manželia nemajú dôvod vracať. Momentálne sú totiž úplne zaneprázdnení starostlivosťou o malého syna Archieho, ktorý sa im narodil rok po pompéznej svadbe na hrade Windsor.