V Británii padol jackpot 123 miliónov libier. Hľadá sa šťastný výherca.
12 | 06 | 2019 I Imrich Kovačič

Najnovšia ohromujúca séria obrovských jackpotových výhier v bleskovom slede za sebou, priniesla rozprávkové výhry viacerým šťastným držiteľom tiketov vo Veľkej Británii. Včera vyhral, zatiaľ neznámy držiteľ víťazného tiketu, jackpot v anglickej hre Euromilióny v hodnote 123 mil. £. Tento rok ide už tretie najväčšie víťaztvo lotérie vo Veľkej Británii.


Víťazné čísla EuroMiliónov boli v utorok večer: 25, 27, 39, 42 a 46. Číslami šťastných hviezd boli 11 a 12.


Tipujúci v celej krajine sú teraz vyzývaní, aby si skontrolovali svoje tikety. Šťastný výherca si tak môže nárokovať masívnu výhru.


Andy Carter z Národnej lotériovej spoločnosti povedal: "Tento rok bol skutočne neuveriteľný pre našich hráčov, z ktorých vzišli až štyria víťazi jackpotu."


Víťazstvo je zatiaľ posledným z neuveriteľne šťastnej série víťazstiev v jackpote Euromiliónovej hry, ktorý začal 1. januára, keď si šťastný pár Patrick a Francesa Connollyovci zo Severného Írska vyzdvihli na Nový rok výhru v objeme 115 miliónov £.


Frances Connollyová vtedy povedala, že jediná vec, ktorú predtým kedy vyhrala, bol jej „odhad počt sladkostí v pohári“.


V marci zas Ade Goodchild z Herefordu, vyhral v jackpote 71 mil. £. Po zistení, že vo svojich 58 rokoch vyhral takúto rozprávkovú sumu, povedal: "Nie som jedným z víťazov, ktorí budú tvrdiť, že toto víťazstvo ma nezmení. Je to neuveriteľné šťastie a zároveň prekliatie. Chce to silnú vôľu, alebo aspoň sakramentsky čistú hlavu! Nebude to však pre mňa žiadna námaha."


Ade Goodchild

V apríli si zas vyzdvihol anonymný držiteľ víťazného tiketu výhru 35,2 mil. £.


Peniaze však nie vždy prinášajú naozajstné šťastie pre všetkých víťazov Euromiliónov. V apríli tohto roku sa najväčší britskí víťazi v histórii, Colin a Christine Weir rozviedli. Pár vyhral ešte v roku 2011 až 161 mil. libier. Adrian a Gillian Bayford z Suffolku si zas v auguste 2012 odniesli domov viac ako 148 mil. libier.


Colin a Christine Weir

Kto bude najnovší výherca a či sa ukáže aj na verejnosti sa stále čaká. Možno je to niekto, koho poznáte aj vy.