Dojímavé stretnutie po rokoch. Americký vojak stretol vo Francúzsku dávnu lásku, nevideli sa od roku 1944 (VIDEO)
12 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Dojímavý príbeh amerického vojnového veterána, ktorý sa vo Francúzsku po 75 rokoch stretol so svojou niekdajšou láskou.


Milenci spolu strávili v roku 1944 dva mesiace až kým ho prevelili. Potom sa už nikdy nevideli. Schôdzku po desaťročiach im zorganizoval štáb televízie France 2, ktorému veterán K. T. Robbins ukázal pri natáčaní v USA čiernobielu fotografiu svojej vtedy osemnásťročnej lásky Jeannine Ganayeovej.

"Bola veľmi nežná a myslím, že ma milovala," uviedol deduško, ktorého nakrúcali v Spojených štátoch. Želal si, aby sa mohol stretnúť aspoň s jej rodinou. "Už ju asi neuvidím, najskôr zomrela," dodal Robbins, ktorý sa po návrate do USA oženil. Na svoju lásku z Francuzska ale nikdy nezabudol.

Ľudia z televízie zistili, že stará dáma stále žije. Má 92 rokov a býva v dome dôchodcov v severovýchodnom Francúzsku. Pre veterána, ktorý prišiel na oslavy výročia vylodenia spojencov v Normandii, nachystali veľké prekvapenie - schôdzku s jeho bývalou láskou, ktorá sa medzičasom stala vdovou.

AKTUÁLNE: Kontroverzného "YouTubera" Rudolfa Vaského uznal súd vinným, dostal podmienku jeden rok
Aktivistu a YouTubera Rudolfa Vaského odsúdil okresný súd v Banskej Bystrici na šesť mesiacov s podmienečným odkladom na jeden rok. Čítať ďalej
12 | 06 | 2019 | Roman Suchý


Stretnutie zachytili televízne kamery. "Celú dobu som ťa miloval, po celú dobu, stále som ťa nosil v srdci," vraví Robbins svojej milej. "Hovorí, že ma má rád, to som rozumela," uviedla Ganayová. "Ja tiež. Stále som na neho myslela a hovorila som si, že snáď sa raz vráti."

Dodala, že si spomína aj na jeho odchod. "Keď odišiel v nákladnom aute, samozrejme som plakala, bola som veľmi smutná." Robbins a Ganayeová, ktorá sa teraz volá Piersonová, spolu strávili niekoľko hodín. Lúčili sa v slzách a sľúbili si, že sa zase uvidia.