HOKEJ: Boston vzdal hold kapitánovi Chárovi, ktorý nastúpil na ľad so zlomenou čeľusťou!
09 | 06 | 2019 I Aneta Leitmanová

42- ročný Zdeno Chára, hráč Bostonu, nastúpil so zlomenou čeľusťou na ľad, napriek tomu sa mu víťazstvo nepodarilo vybojovať.


St. louis delí iba jedno víťazstvo od získania Stanleyho pohára. V piatok triumfovali v piatom súboji finále play-off NHL na ľade Bostonu Bruins 2:1. V sérii hranej na štyri víťazstvá vedú 3:2 na zápasy.


Hostí potiahol k výhre útočník Ryan O'Reilly, ktorý strelil na začiatku druhej tretiny prvý gól "bluesmanov" a asistoval aj pri víťaznom zásahu Davida Perrona z 51. minúty.

Situácia v Smere nesmie ovplyvniť fungovanie parlamentu, inak sú v hre predčasné voľby, varuje Danko
Situácia v Smere-SD nemôže ovplyvniť fungovanie Národnej rady SR. Povedal to predseda parlamentu Andrej Danko v nedeľnej relácii V politike na TA3. Verí, že predseda Smeru-SD Robert Fico si situáciu s premiérom Petrom Pellegrinim... Čítať ďalej
09 | 06 | 2019 | TASR


Bruins napokon nastúpili v TD Garden aj s kapitánom Zdenom Chárom, ktorý korčuľoval s celotvárovým krytom. Skúsený slovenský obranca nedohral štvrtý duel po zásahu pukom a podľa zámorských médií má zlomenú čeľusť, rozhodol sa však hrať aj napriek bolesti. "Lekári mu dali zelenú, samozrejme, s istými varovaniami. On urobil vnútorné rozhodnutie, že nastúpi. Je pre nás inšpiráciou. Vedeli sme, že nebude stopercentne fit, sme však šťastní, že sme ho mohli mať na ľade. Hovorí to veľa o jeho charaktere a jeho funkcii," vyjadril sa na jeho adresu tréner "medveďov" Cassidy. Chárovi spoluhráči brankár Jaroslav Halák a krídelník Peter Cehlárik do hry opäť nezasiahli.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=q6unB8NegPI