Dedička miliardového impéria Rezešová ma ťažké obdobie. Čaká ju teraz rozchod?
06 | 06 | 2019 I Zuzana Vargová

Vyzeralo to na veľkú lásku, teraz však všetko nasvedčuje tomu, že je čerstvému ​​vzťahu koniec. Dedička miliardového impéria zámožnej rodiny Rezešových, Eva Varholíková-Rezešová (41), ktorá zabila v opitosti za volantom 4 ľudí, sa s jej novým priateľom Matejom ​​zrejme rozišla.


Nieje to vôbec tak dávno, čo Varholíková-Rezešová sedela v maďarskej base. Dcéra podnikateľa a niekdajšieho majiteľa futbalovej Sparty Alexandra Rezeša si tam odpykala svoj trest vo výške šesť rokov za zabitie štyroch ľudí pri autonehode na diaľnici, ktorú sama spôsobila pod vplyvom alkoholu. V jej aute sa vtedy našla fľaša vodky.

Po prepustení sa pomaly začala vracať do normálneho života. V honosnom košickom sídle ju prichýlila jej matka. Potom to začalo vyzerať, že sa na ňu usmialo šťastie -  jej staršia dcéra Alexandra zmaturovala a Eva si sama dokonca našla novú lásku.

Šťastlivcom bol Matej z malého mestečka v blízkosti Bratislavy. Za svoju láskou jazdil do Košíc vlakom. Denník Plus 7 Dní uviedol, že rodina mladíka, ktorý je asi o 10 rokov mladší ako Eva, brala jeho nový vzťah s ostro mediálne sledovanou ženou s rezervou.

"Keď sú ľudia šťastní, tak je rada," odpovedal Matej na otázku, ako vzala jeho mama to, že chodí so ženou, ktorá zabila 4 ľudí. Ako sa s Evou zoznámil, prezradiť nechcel. Údajne sa zoznámili prostredníctvom sociálnych sietí. Obaja sú tam totiž veľmi aktívny.

Lavrov prezradil, že USA navrhovali druhé referendum na Kryme
Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov v rozhovore pre RBC uviedol, že v apríli 2014 mu jeho kolega John Kerry, vtedajší minister zahraničia USA, navrhol usporiadať druhé referendum o osude Krymu. Čítať ďalej
06 | 06 | 2019 | Imrich Kovačič


Keď spolu začali chodiť, zverejňovali jednu spoločnú fotografiu za druhou. "Je to môj prvý vzťah, v ktorom nie som len zamilovaná, ale cítim pokoj a pohodu," odpovedala na otázku, čo je medzi ňou a športovcom, ktorý sa venuje footgolfu.

Teraz si Matej aj Eva vymazali z profilov na Instagrame svoje spoločné fotky a prestali sa navzájom sledovať. Čo to znamená? Buď ide o krátkodobý rozmar, alebo možno o definitívny rozchod. Pravda vyjde na povrch zrejme v najbližších dňoch.