Meghan mala "Harrymu zničiť život"! Kde je ale pravda?
05 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Britská vojvodkyňa Meghan je aj po pôrode terčom mnohých útokov. Aktuálne čelí tvrdeniam, že svojho manžela, princa Harryho, odstrihla od jeho priateľov. Problém je ale v tom, že to netvrdia oni, ale kamarátka Meghan.


Lizzie Cundy, ktorá sa považuje za priateľku vojvodkyne Meghan, podľa magazínu Cosmopolitan tvrdí, že sa princ Harry so svojimi priateľmi už nevída tak často, ako predtým. Meghan ho vraj "vytrhla z jeho party" a "odstrihla od jeho kamarátov". Lizzie tvrdí, že ona sama sa s priateľmi princa Harryho pozná, s niektorými vraj veľmi dobre.

Netanjahu prisľúbil prepašovať do zákona teokraciu, ktorú vytýka Iránu
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu čelí novým obvineniam, že chce do zákona prepašovať náboženstvo. Podľa dostupných správ je údajne pripravený podporiť rodovú segregáciu vo verejných priestoroch výmenou za koaličnú podporu. Čítať ďalej
04 | 06 | 2019 | Imrich Kovačič


Harry sa podľa nej nevidí ani so svojimi najlepšími kamarátmi, ktorí mu boli vždy oporou. Vina má ležať na pleciach vojvodkyne, ktorá mu v styku s kamarátmi bráni.

Alebo žeby nie? Špekuluje sa o tom, ako veľmi je Lizzie "veľmi dobrou kamarátkou". Je logické, že sa Harry svojim priateľom tak nevenuje. Okrem kráľovských povinností ho totiž zamestnáva manželka a ich syn Archie.