ŠKANDÁL: Putinova údajná milenka porodila dvojčatá. Nasledoval nečakaný zvrat
25 | 05 | 2019 I Zuzana Vargová

Alina Kabaeva  je údajnou milenkou ruského prezidenta Vladimíra Putina. Práve jemu mala pred niekoľkými dňami porodiť dvojčatá, zdanlivo šťastná udalosť má ale zásadné dohru. Články o pôrode totiž z internetu zmizli. A rovnako tak aj sama Alina.


Tridsaťšesťročná Alina Kabaeva mala začiatkom mája priviesť na svet na prísne stráženej moskovskej klinike pre VIP klientelu dvoch chlapcov. Tvrdí sa pritom, že Kabaeva má byť partnerkou ruského prezidenta Vladimira Putina.

Čo viac, dvojčatá majú byť podľa niektorých ruských médií Putinove deti, teda jeho priami biologickí potomkovia. On sám má už s bývalou manželkou Ľudmilou dcéry Marija a Jekaterina.

Vlakom rýchlejšie než lietadlom. Je to revolúcia v železničnej doprave, tvrdí Čína
Vo štvrtok zišiel z továrenskej linky v čínskom meste Čching-tao prototyp vlaku, ktorý by mal byť schopný ísť rýchlosťou až 600 kilometrov za hodinu. Cesta z Pekingu do Šanghaja by sa vďaka nemu mala skrátiť o niekoľko hodín, dokonca by mala byť... Čítať ďalej
25 | 05 | 2019


Kremeľ sa k celej veci nevyjadril a čo je zvláštnejšie, článok listu Moskovsky Komsomolets, ktorý o pôrode informoval, zmizol. Nedá sa dohľadať ani v internetových archívoch. Ani v histórii vyhľadávačov.

Podľa serveru Daily Mail bolo kvôli pôrodu dvojčiat povyberané celé štvrté poschodie Kulakov výskumného centra pre pôrodníctvo, gynekológiu a kojenectvo, aby mohla niekdajšia gymnastka v kľude rodiť.

Pôrodnici vopred tiež údajne prehľadali a následne vyhodili polovicu lekárskeho tímu. Pri pôrode mal asistovať ruský a taliansky pôrodník. Dvojčatá vraj na svet prišli bez komplikácií a sú zdravé.

VIDEO: SpaceX vyniesla na obežnú dráhu 60 satelitov pre vysokorýchlostný internet Starlink
Americká spoločnosť SpaceX úspešne začala realizáciu projektu širokej satelitnej siete Starlink pre zabezpečenie vysokorýchlostného prístupu na internet z ktoréhokoľvek miesta na Zemi. Raketa Falcon 9 dnes o 04:30 SELČ vyniesla z floridského mysu... Čítať ďalej
25 | 05 | 2019 | Roman Suchý


Nikto ale nemôže povedať niečo podobné o ich matke. Tá totiž údajne zmizla, a nikto nevie kam. Tvrdí to server dni.ru. Podľa investigatívneho novinára Sergeja Kaneva je poslednou známou informáciou, že Alina porodila cisárskym rezom. Odvtedy o nej nikto nepočul.

Zvesti o jej zmiznutí nemožno nijako potvrdiť ani vyvrátiť. Na druhú stranu sa Kabaevová na verejnosti takmer neukazuje a darí sa jej vyhýbať objektívom fotoaparátov a novinárom. Čo sa skutočne stalo je preto zatiaľ nezodpovedanou otázkou.