Rošáda kráľovnej Alžbety: Meghan a Harryho čaká ďalšia radikálna zmena!
23 | 05 | 2019 I Aneta Leitmanová

Opäť ďalšie sťahovanie? Kráľovná Alžbeta II. Urobila prekvapivý krok, ktorý sa dotkne života jej vnuka Harryho a jeho manželky Meghan.


Prešiel takmer mesiac, čo sa Harry a Meghan presťahovali z Kensingtonského paláca ležiaceho v centre Londýna na vidiek vo Frogmore Cottage. Toto krásne sídlo leží na pozemkoch hradu Windsor. Budova musela prejsť náročnou a nákladnou rekonštrukciou, ktorá podľa britských médií stála tri milióny libier.

Kráľovná im teraz ale vyčlenila priestor priamo v Buckinghamskom paláci, kde by sa mali čiastočne presťahovať. Palácové priestory by tak mali byť ich druhým domovom, keďže povinnosti Harryho a Meghan často vedú do Londýna.

Žiaci vo Švajčiarsku zanedbávajú školu, nezvládajú to: Na vine je Ramadán
Švajčiarski žiaci bez pevných životných hodnôt, ktoré si ešte nestihli vytvoriť, sú ľahkou obeťou pre zásadových "misionárov" politického islamu. Tí sú školení na svoje poslanie už od útleho detstva. Čítať ďalej
23 | 05 | 2019 | Roman Suchý


Vďaka tomu nebudú musieť cestovať stále tam a naspäť, ale budú sa môcť uchýliť do vlastných priestorov priamo vo vnútri paláca. Ide o štandardný postup, svoje priestory v paláci majú takisto princovia Andrew a Edward, ktorí tiež žijú mimo Londýna.

Predpokladá sa, že prechodný domov pre Harryho a Meghan bude pripravený do konca tohto roka. Zatiaľ ale nie je úplne jasné, v ktorej časti palácu budú bývať.