Pravda vyšla najavo. Meghan mala na muške iného muža!
20 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Britský server The Sun zmapoval minulé vzťahy vojvodkyne Meghan a zistil, že jej ďalšie romániky začali už krátko po rozvode. Meghan bola vtedy hereckou hviezdou a nejaký čas strávila v Británii.


Bývalý futbalista Ashley Cole sa ju snažil uhnať uhnať na rande. Možno by aj Meghan šla, keby nebola varovaná, aby to vo vlastnom záujme nerobila. Cole to vtedy niesol veľmi ťažko.

Chvíľu pred tým, než Meghan stretla Harryho, sa na scéne objavil ďalší muž - hviezda  šou X Factor Matt Cardle. Tento sympaťák Meghan sledoval na sociálnych sieťach a ona si to všimla.

"Bol ohúrený, keď ho začala okamžite sledovať a potom mu začala písať. Povedala, že je jeho veľkým fanúšikom," povedal serveru zdroj. Tomu ale Matt len ​​ťažko veril. Nedokázal si predstaviť, že by herecká hviezda vedela, kto je.


VIEME PRVÍ: Zľakol sa vlastných voličov! Odstúpi dnes Matovič z eurovolieb?
Tlačová konferencia hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti sa uskutoční dnes, t. j. v pondelok 20. mája o 10.20 h v tlačovej miestnosti Národnej rady SR, na Námestí A. Dubčeka 1 v Bratislave. Téma, ktorú Matovičovci oznámili znie : Doba je... Čítať ďalej
20 | 05 | 2019 | Zuzana Vargová


Opak je ale pravdou, Meghan to vedela a Matt sa jej páčil. Nejakú dobu si písali a Meghan ho potom pozvala na rande. K jej smole ale bolo neskoro. Matt už mal totiž inú priateľku. "Vedel, že nie je vhodné, aby s Meghan ďalej komunikoval, takže to ukončil. Vyzerali, že sú vzájomne prepojení, ale načasovanie bolo zlé. Takže na poslednú správu jej už neodpovedal," dodal zdroj.

Matt začal vážny vzťah s Amber Hernamanovou, ktorej patrí veľké uznanie za to, že ho dokázala udržať stranou od jeho skorších závislostí - drog a alkoholu.

Meghan tak vtedy zostala na ocot, ale do Ameriky sa vrátiť nechcela. Tamojší muži jej totiž nesedeli, a Meghan chcela Brita. Tvrdí to novinárka Katie Hind, ktorá s ňou vtedy strávila nejaký čas. "Pýtala sa ma na britských mužov a zverila sa, že sa nedávno rozviedla so svojím manželom, a teraz bola slobodná a pripravená sa opäť zadať. Pýtala som sa jej na amerických mužov,

ale nezdalo sa, že by z nich bola nadšená," povedala .