Andrej Hrnčiar: Matovič pochopil, že jeho hnutiu hrozí debakel a 50-tisíc hlasov nedostane ani dokopy
20 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Najprv vystúpil s heroickým príhovorom, ako nás Amerika ťahá do chaosu a preto potrebujeme silnú Európu. A že aby teda bola silná, povedie osobne kandidátku OĽaNO do eurovolieb. Ak uspeje, mandát europoslanca si neprevezme - ak však nedostane aspoň 50-tisíc krúžkov, skončí aj ako poslanec v Národnej rade SR.


Teraz pochopil, že celému jeho rozbitému hnutiu hrozí debakel a 50-tisíc hlasov nedostane ani dokopy. A keďže na svoje zlobou prestúpené cirkusantstvo zúfalo potrebuje kulisy v podobe parlamentu, dnes z kandidátky zbabelo uteká, len aby si zachránil poslanecký mandát. A ešte má tú bezočivosť vydávať to za štátnické rozhodnutie, lebo svoje miesto na eurokandidátke prepúšťa Rómovi, ktorý vraj má kompenzovať očakávaný dobrý výsledok kotlebovcov.

Roman Suchý: Fejkový bojovník Harabin - urazený extrémista, vznik (ne)strany a talár na vyzlečenie
Štefan Harabin je falošný bojovník proti systému, dokazujú to jeho "kolaboračné" odmeny ako predseda Najvyššieho súdu. Čítať ďalej
16 | 05 | 2019 | Roman Suchý


V roku 2014 som sa vzdal poslaneckého mandátu v Národnej rade, pretože som to považoval za férové voči voličom – odišiel som totiž zo strany, na kandidátke ktorej som mandát získal.

Mnohí kolegovia si vtedy ťukali na čelo, že sa pripravujem o účasť v najsledovanejšej politickej aréne – pre mňa to však bola otázka princípu a cti.

Matovič odchádza z eurovolieb, vzdal sa v prospech Polláka!
Líder OĽaNO Igor Matovič v pondelok odstúpil od kandidátúry v eurovoľbách. Verejnosť vyzval, aby v sobotných voľbách volila Petra Polláka. Ten je bývalým splnomocnencom vlády pre rómsku problematiku a na kandidátke mu patrí tretie... Čítať ďalej
20 | 05 | 2019 | Peter Králik/TASR


Tento daňový podvodník a nebezpečný šašo dá najprv verejný prísľub ľuďom, vycapí sa na bilbordy a potom, ako obvykle, všetkých oklame a tvári sa pritom patrične vznešene. A toto má byť, kolegovia z opozície, súčasť vaše plánovanej „stabilnej“ vlády? Je mi ľúto každého, kto na tohto patologického klamára ostane politicky odkázaný.