Nový konflikt v koalícii. Pellegrini kritizuje Blahu za jeho statusy
16 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Peter Pellegrini na dnešnom parlamentnom výbore pre európske záležitosti ostro kritizoval svojho straníckeho kolegu a predsedu eurovýboru Ľuboša Blahu.


„Sme týždeň do európskych volieb, snažím sa sledovať situáciu a rešpektujem, ak má niekto iný názor na Európsku úniu, ale nedá mi nepovedať…“ povedal na rokovaní výboru Pellegrini.

„Čítam niektoré statusy a nie sú to statusy ľudí, ktorí od začiatku, od svojho vstupu do politiky vravia, že Brusel je zlý. Tam to rozumiem, to je ich výbava. Ale čítam aj statusy, ktoré sú nenávistné alebo veľmi kritické k Európskej únii od najvyšších predstaviteľov výboru pre európske záležitosti. Ak niekto má taký zásadný problém, že Úniu nazve bandou lúzrov, že je antiľudská, antisociálna, antineviemaká vec, tak potom radšej treba zvážiť, či človek chce zostať vo výbore pre európske záležitosti,“ povedal na adresu svojho spolustraníka.

Sme rodina kritizuje koalíciu za odmietnutie jej noviel
Hnutie Sme rodina kritizuje koalíciu za to, že v parlamente nepodporila zmeny týkajúce sa nahliadania pozostalých do dokumentov týkajúcich sa ich zomrelých blízkych. Plénum vo štvrtok odmietlo novely z dielne Sme rodina. Poslanci hnutia navrhovali... Čítať ďalej
16 | 05 | 2019 | tasr


Premiér tým reagoval na Blahov status spred týždňa. Blaha tam kritizoval, že v propagačnom videu ministerstva zahraničných vecí sa objavili admini stránky Zomri. Vo veľkom napätí očakávame reakciu predsedu Výboru pre Európske záležitosti.