Môže Meghan rozštiepiť kráľovskú rodinu? Jej moc sa rozrastá, chcú ju poslať do Afriky
16 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Vojvodkyňa Meghan Markleová nie je len novopečenou mamičkou, ale aj jednou z najsilnejších členiek kráľovskej rodiny. Podľa odborníkov jej moc s narodením Archieho ešte vzrástla a momentálne je v silnejšej pozícii než kedykoľvek predtým.


Hoci Meghan a Harry ešte ani neoslávili prvé výročie svadby, kráľovská historička Anna Whitelocková už teraz tvrdí, že vojvodkyňa zo Sussexu má v kráľovskej rodine ohromne veľký vplyv.

Whitelocková v rozhovore pre Yahoo dodala, že Meghan je aktuálne v najlepšej pozícii. Má v ruke všetky tromfy a má neuveriteľný vplyv, práve kvôli Harrymu.

Neverná Meghan a Harry nie je pravým otcom? Neverte všetkému, čo čítate na internete
Internet je v posledných dňoch na nohách! Môže za to článok magazínu Globe, ktorý tvrdí, že princ Harry v skutočnosti nie je otcom jeho syna Archieho. Do celej veci sa teraz vložil Gossip Cop, ktorý vysvetlil, o čo ide. Čítať ďalej
17 | 05 | 2019 | Roman Suchý


Meghan je navyše nesmierne populárna aj v očiach verejnosti. Médiá o nej píšu denne, ľudia ju milujú, a to jej dáva moc, ktorú si iní členovia kráľovskej rodiny nevie ani predstaviť.

K tomu je potrebné pripočítať aj jej povahu. Od vstupu do kráľovskej rodiny bola Meghan neuveriteľne aktívna a prevzala mnohé opraty. Role, ktoré jej patria, vykonáva na vlastnú päsť.

Svoj podiel ma na tom aj porušovanie tradícií, ku ktorému prakticky sústavne dochádza. Meghan tým nevedomky ukazuje, že protokoly pre ňu nie sú zväzujúce. Razí si vlastnú cestu, a ľuďom sa to páči.

NASA objavila miesto dopadu izraelskej lunárnej sondy
Americký Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA) zrejme identifikoval miesto, kam dopadla izraelská sonda Berešit, ktorá mala v apríli pristáť na povrchu Mesiaca. Informovala o tom vo štvrtok webová stránka Space.com. Čítať ďalej
16 | 05 | 2019 | tasr


Práve to je ale jedným z dôvodov, prečo ju chce kráľovská rodina nielen ustrážiť, ale aj dostať z Británie. Kráľovský palác si predtým totiž na úkor nej privlastnil viac právomocí.

Na šaty Meghan a Harryho budú využité finančné prostriedky princa Charlesa a kráľovny Alžbety. Obaja tak budú mať prehľad o tom, za čo a koľko nastávajúca rodičia utráca.

Prekvapivé je aj nedávne nariadenie týkajúce sa mediálnej komunikácie. Harry a Meghan dostanú vlastný mediálny tím, ktorý bude priamo podriadený Kensingtonskému palácu

Situácia dokonca vygradovala až v plánovanom odchode Meghan z Británie. Hoci oficiálnou verziou je práca pre charitu, niektoré médiá ale uvádzajú, že členovia kráľovskej rodiny chcú Harryho a Meghan poslať čo najďalej to bude možné. Sami sa totiž pripravujú na nové role.

Podľa denníka sa princ William už začína pripravovať na rolu britského kráľa, aj napriek tomu, že sa kráľovne Alžbete zdravotne darí. Vzhľadom k jej veku je ale len otázkou času, kedy z trónu odíde a vládnuce žezlo odovzdá svojim nástupcom.

Meghan a Harry by mali na tri roky opustiť Britániu a zastupovať ju v kráľovských veciach v zahraničí. Predovšetkým sa majú zamerať na charitu, podľa denníka sa ešte zatiaľ nerozhodlo kde.

Špekuluje sa o tom, že ich novým domovom môže stať Afrika, pravdepodobne Botswana. Za nápadom stojí sir David Manning, bývalý britský vyslanec v USA. Podľa niektorých médií nie je náhodou, že by sa mali Meghan s Harrym odpratať z Británie vo chvíli, keď sa William chystá prevziať trón.

Austrálsky server news.com. uvádza, že dôvodom "vysťahovania" kráľovského páru je jeho popularita. Tá zatieňuje princa Williama, čo sa mu nepáči. Preto chce svojho brata aj s jeho manželkou poslať čo najďalej to bude možné. Po ich odsťahovaní by sa tak mohla pozornosť Britov opäť vrátiť.